Παράπονα για τη διαιτησία ο Λυρώνης

Γ' Εθνική | 1 Νοεμβρίου 2020, 20:31

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε μετά το τέλος του αγώνα με τον Αρη Σούδας, ο Γιώργος Λυρώνης.

Βάσει των δηλώσεων που έκανε ο τεχνικός του Ρεθυμνιακού στη συνέντευξη Τύπου, η ομάδα του αδικείται απ’ το ξεκίνημα της χρονιάς από τα “σφυρίγματα” των διαιτητών.

Ωστόσο, δεν παρέλειψε παράλληλα ν΄αναφέρει ότι οι παίκτες του δεν βρέθηκαν γενικότερα σε καλή ημέρα στο ματς με τον Αρη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Να πω συγχαρητήρια στη Σούδα για τη νίκη. Δε θα πω για το παιχνίδι, είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος και δεν έχει να κάνει με το ότι η ομάδα μου έχασε. Εχει να κάνει με τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε.

Αυτοί οι κύριοι διαιτητές που δεν ξέρω για ποιο λόγο και τι ακριβώς θέλουν να κάνουν. Η αντιμετώπιση που έχουμε, είναι απαράδεκτη. Μήπως θεωρούν ότι είμαστε μία μικρή ομάδα, ότι δεν έχουμε ιστορία ή δεν έχουμε δεν ξέρω τι; Τι ακριβώς γίνεται;

Εγώ θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που έκαναν. Παρόλο που δεν θα πω ότι ήμασταν ιδιαίτερα καλοί, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Αλλά νομίζω ότι ένα παιχνίδι έτσι όπως εξελίχθηκε, θα έπρεπε να είναι τελείως διαφορετικό από αυτό που έγινε.

Θα πω ξανά συγχαρητήρια στη Σούδα, αυτό το παιχνίδι τελείωσε και προχωράμε στο παρακάτω».

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad