Παραμονή και για τους αδερφούς Βαρουξάκη – Πήρε και Γκιούλα

Ιδομενέας | 7 Ιουνίου 2023, 19:07

Ο Ιδομενέας γνωστοποίησε την παραμονή και των άλλων δύο αδερφών Βαρουξάκη για τη νέα χρονιά.

Oinolatris

Πρόκειται για τους Νεκτάριο και Βελισάριο, που ακολουθούν έτσι τη νέα χρονιά τον Γιάννη Βαρουξάκη που είχε ανανεώσει πρώτος.

Ο Ιδομενέας γνωστοποίησε παράλληλα την προσθήκη του Βασίλη Γκιούλα που έπαιξε στον Πανακρωτηριακό την τελευταία διετία.

Η ανακοίνωση του Ιδομενέα για τα αδέρφια Βαρουξάκη αλλά και τον Γκιούλα:

Ένα παιδί ταλαντούχο που ήρθε τέλη Οκτώβρη την περασμένη σεζόν στην ομάδα μας όπου με την παρουσία του βοήθησε τα μέγιστα στο να πετύχει η ομάδα τον στόχο της παραμονής στην κατηγορία ,αν και ηταν μεγάλος άτυχος με τον σοβαρό τραυματισμό στο παιχνίδι με την ΑΕ Κυδωνίας.

Ο Δ.Σ. ΙΔΟΜΕΝΕΥΣ Γαλατά 1908 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχεια της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βελλισάριο Βαρουξάκη .

Βελι σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη να έχεις υγεία και πρόοδο στην ζωή σου …να κάνεις αυτό που αγαπάς!!

Ένας από τους ποιό χαρισματικούς μέσο επιθετικούς ποδοσφαιριστές της πόλης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τα χρώματα της ομάδας μας..

Ήρθε και αυτός στα δύσκολα τον Γενάρη και αν και λαβωμένος από τραυματισμούς και covid 19 οι καθοριστικές τους τελικές μεταβιβάσεις (12) συνέβαλλαν τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου.

Το Δ.Σ.ΙΔΟΜΕΝΕΥΣ Γαλατα 1908 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχεια της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βαρουξάκη Νεκτάριο.

Νεκτάριε σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου ευχόμαστε υγεία και να πετύχουμε τους απο κοινού στόχους μας.

Για τον Γκιούλα:

To Δ.Σ. ΙΔΟΜΕΝΕΥΣ ΓΑΛΑΤΑ 1908 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γκιουλα Βασίλη ενα παιδί που όλα αυτά τα χρόνια με την παρουσία του κοσμεί το χανιώτικο ποδόσφαιρο, διαθέτει πλούσιες ποδοσφαιριστές εμπειρίες και θα μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς .
Τα δύο προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανακρωτηριακού, επίσης εχει αγωνιστεί στην ομάδα του Μινωταυρού και της ΑΕ Κυδωνιας.
Βασίλη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΙΔΟΜΕΝΕΑ σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη να εχεις υγεία και πρόοδο στην ζωή σου

Estrella
Papantonakis Cards
Drunk_VANtage
Holidays Chania
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania
Poppies sexy show club

Rabona ad