Παραμένουν τραυματίες Καρυπίδης, Στάμου

Πλατανιάς | 16 Οκτωβρίου 2017, 19:47

Τραυματίες εξακολουθούν να παραμένουν Καρυπίδης και Στάμου, οι οποίοι τη Δευτέρα συνέχισαν να προπονούνται ατομικά. Το κλίμα, βέβαια, στις τάξεις της ομάδας βαρύ...

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Βαρύ λόγω των όχι και τόσο ενθαρρυντικών εμφανίσεων σε αυτό το ξεκίνημα της χρονιάς αλλά και εξαιτίας της δεύτερης συνεχόμενης ήττας στα Γιάννινα από τον ΠΑΣ. Από εκεί και πέρα, το βάρος πέφτει στη Λάρισα, σε ένα ματς που θα μπορούσε να καθορίσει πολλά για τη συνέχεια. Το σίγουρο είναι ότι ο Πλατανιάς “δεν γίνεται” να μην κερδίσει αυτό το ματς, νίκη που αν έρθει, θα είναι μάλιστα η πρώτη εντός έδρας.

Η ενημέρωση από την ομάδα για την προπόνηση της Δευτέρας είναι η εξής:

Με στόχο να πετύχει την πρώτη του νίκη στα Περιβόλια για το πρωτάθλημα, ο Πλατανιάς ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΛ.

Όπως τόνισε και μετά το τέλος του αγώνα στα Γιάννενα ο κ. Παράσχος, η εικόνα της ομάδας δεν είναι σίγουρα αυτή της αναμέτρησης του Σαββάτου, κάτι που και ο ίδιος, όσο και οι παίκτες θέλουν να το αποδείξουν την ερχόμενη αγωνιστική, με «τρίποντο» κόντρα στην Λάρισα.

Σήμερα, η προπόνηση περιλάμβανε παιχνίδια κατοχής σε μικρούς χώρους, ενώ όσοι παίκτες αγωνίστηκαν κόντρα στον ΠΑΣ, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Καρυπίδης και ο Στάμου, συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα.

Estrella