Παραμένουν στα Χ… αμηλά

Σφακιά Αστέρας Χαλέπας | 11 Δεκεμβρίου 2016, 20:21

Στις τελευταίες θέσεις της Β’ κατηγορίας παραμένουν Αστέρας Χαλέπας και Σφακιά που δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε με ισοπαλία 2-2, στην Μοναχή Ελιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στο 24’ τα Σφακιά κατάφεραν να πάρουν “κεφάλι” στο σκορ καθώς σε προσπάθεια του Δεληγιαννάκη η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Χατζή για να γίνει έτσι το 0-1.

Ο Αστέρας είχε δύο δοκάρια στην συνέχεια με τους Ζαραφείδη στο 39’ και Μπαμπάτσικο στο 44’, για να έρθει τελικά το γκολ της ισοφάρισης στο 49’ με τον Μαυριγιννάκη, από ασίστ του Κυπραίου.

Τα Σφακιά προηγήθηκαν εκ νέου στο ματς με τον Ξηράκη που πέτυχε το γκολ μετά από μπαλιά του Δουρουντού (1-2).

Το τελικό 2-2 για τον Αστέρα έγινε στο 65’ με τον Μανωλακάκη να βρίσκει τον πρωταγωνιστή των γηπεδούχων Μαυριγιαννάκη που ισοφάρισε με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς.

Διαιτητής: Κατσαρός

Βοηθοί: Ασκιανάκη-Αποστολάκης

Αστέρας Χαλ (Γιάννης Γιουμπάκης): Χατζής, Θεοδωρίδης, Παπουτσής, Κολοκυθάς, Λαγός, Κυπραίος (59′ Μανωλακάκης), Κωστοπουλος, Γερομιχαλός (35′ Ζαλιασβίλι), Μπαμπάτσικος, Λαμάι (35′ Ζαραφείδης), Στ. Μαυριγιαννάκης

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Συγγελάκης, Ι. Χομπιτάκης, Ι. Τζωρτζάκης, Δεληγιαννάκης, Σφηνιάς, Μπούχλης, Λ. Χομπιτάκης (60’ Κατελανάκης), Ιωσ. Τζωρτζάκης, Δουρουντούς (75’ Μ. Βούρβαχης), Ξηράκης, Γ. Βούρβαχης (80’ Καγιαδάκης)

Mikel Chania Delivery