Παραμένουν -χ-ωρίς νίκη Σφακιά και Νέος Ηρακλης

Σφακιά Νέος Ηρακλής | 17 Δεκεμβρίου 2017, 19:35

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της ουράς ανάμεσα στα Σφακιά και τον Νέο Ηρακλή στο γήπεδο του Φραγκοκάστελου, με το τελικό σκορ να είναι το 1-1.

Αμφοτερες οι δύο ομάδες ανέβηκαν στους τρεις βαθμούς, έχασαν όμως την ευκαιρία να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και να μειώσουν την διαφορά τους από την 14η θέση.

Τα Σφακιά προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωσήφ Τζωρτζάκη, παράβαση την οποία κέρδισε ο Βούρβαχης, για να ισοφαρίσει ο Νέος Ηρακλής σε 1-1 στο 55′ με τον Κουτούζο, από μπαλιά του Καλυκάκη.

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Σφακιά (Τζωρτζάκης Μανώλης): Σφηνιαδάκης, Γ. Χομπιτάκης, Σφηνιάς (75′ λ.τρ. Μπολιώτης), Δεληγιαννάκης, Ιωά του Εμμ. Τζωρτζάκης, Παπαδάκης (80′ Λ. Χομπιτάκης), Ιωά του Ι. Τζωρτζάκης, Βούρβαχης Γ., Μανουσέλης ( 60′ Μ. Δουρουντούς), Κουτρουμπάς (70′ Μαν. Δουρουντάκης), Τζωρτζάκης Ιωσήφ

Νέος Ηρακλής (Γιώργος Τζατζιμάκης): Παπαδουλάκης, Κωνσταντουδάκης, Σ. Καλυκάκης, Π. Παπαδάκης, Γ. Παπαδάκης, Παπαδονικολάκης (80′ Γεωργίου), Ποποδάκης (70′ Λαφαζάνης), Κουτούζος, Μαυρίκος (60′ Πολλάκης), Ν. Καλυκάκης, Δελήμπασης (46′ Ντουντουνάκης)

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad