Παραμένει στον Ολυμπιακό η Μανωλιουδάκη – Με την Εθνική στο Παγκόσμιο

Εκτός συνόρων | 12 Ιουλίου 2017, 16:05

Για 11η σεζόν η Φιλιώ Μανωλιουδάκη θα φοράει το σκουφάκι του Ολυμπιακού, με τον οποίο έχει "γευτεί" πάρα πολλές διακρίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη από το 2007.

Η Χανιώτισσα αθλήτρια είναι αρχηγός της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού και θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της στον πειραιώτικο σύλλογο για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμη.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Φιλιώ Μανωλιουδάκη. Η αρχηγός της ομάδας πόλο Γυναικών υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και θα παραμείνει για 11η σεζόν στο σύλλογό μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Φιλιώ Μανωλιουδάκη δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Μένω στην ομάδα της καρδιά μου που πλέον αισθάνομαι σαν οικογένειά μου. Εύχομαι οι στόχοι που έχουμε σαν ομάδα να πραγματοποιηθούν. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό όπως έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια, από το 2007 που βρίσκομαι στο σύλλογο. Να είμαστε υγιείς και είμαι σίγουρη ότι θα γίνουν όλα τα όνειρά μας πραγματικότητα γιατί το αξίζει και η ομάδα μας και ο σύλλογός. Σίγουρα οι κινήσεις που γίνονται είναι σωστές γιατί όπως πάντα στόχος μας είναι η παρουσία στο Final 4 και το ευρωπαϊκό τρόπαιο». 

ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

Η Μανωλιουδάκη θα τιμήσει με την παρουσία της σε ακόμα μια μεγάλη διοργάνωση τα ελληνικά χρώματα αφού βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Γυναικών για το 17ο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί από 14 ως 30 Ιουλίου στη Βουδαπέστη.

Η αποστολή αναχωρεί για την Ουγγαρία την Πέμπτη (13/07) και σε αυτήν βρίσκονται αναλυτικά οι εξής αθλήτριες: Έλενα Κούβδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Χριστίνα Κότσια, Ελένη Ξενάκη, Ιωάννα Χυδηριώτη, Νικολέτα Ελευθεριάδου

 

karta antonis garden