Παραμένει στον ΟΦΗ η Χανιώτισσα Κοζωνάκη

Βόλεϊ 21 Αυγούστου 2024, 13:57

Τις υπηρεσίες της στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΟΦΗ θα συνεχίσει να προσφέρει και τη νέα περίοδο η Χανιώτισσα Ανεζίνα Κοζωνάκη.

Kritiko Ergastiri

Ο ηρακλειώτικος σύλλογος γνωστοποίησε την παραμονή της 19χρονης κεντρικού η οποία όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του ΟΦΗ ήταν από τις πιο σταθερές αθλήτριες της ομάδας την περασμένη χρονιά.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

H Ανεζίνα Κοζωνάκη, θα συνεχίσει να καρφώνει με την ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΟΦΗ.

Η Χανιώτισσα κεντρικός (24/6/2005, 1μ83) και από τις πιο σταθερές αθλήτριες της ομάδας, έδωσε τα χέρια με τους ανθρώπους του ΟΦΗ και θα συνεχίσει και τη νέα χρονιά στην Α2.

Η Ανεζίνα Κοζωνάκη, που έχει ξεκινήσει την καριέρα της, από τον ΣΦΠ Χανίων, βρίσκεται τα τελευταία δυο χρόνια στον ΟΦΗ και όπως λέει “ο ΟΦΗ, ο κόουτς και οι συμπαίκτριες μου, με έχουν βοηθήσει πολύ, αυτά τα χρόνια να εξελιχθώ σαν αθλήτρια και σαν άνθρωπος. Χαίρομαι που συνεχίζω στην ομάδα”.

Για την φετινή χρονιά στην Α2, η Ανεζίνα Κοζωνάκη, λέει ότι “φέτος η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά και θα πρωταγωνιστήσει. Εύχομαι να καταφέρουμε να ανέβουμε κατηγορία και να ζήσουμε και άλλες μεγάλες στιγμές με τον ΟΦΗ”.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Προύφας, τονίζει για την Χανιώτισσα κεντρικό, ότι “η Ανεζίνα έχει μεγαλώσει μαζί μας. Βοηθάει πολύ την ομάδα. Φέτος έχουμε υψηλούς στόχους και είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στο σχεδιασμό μας. Την αγαπάμε πολύ και της ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία”.

 

ERGOBETON
petra_flemetakis
Media_Strom_Chania
synagogi
Bourakis_Restaurant
digital2000
Mazanakis

Rabona ad