Παραμένει στο “κόλπο” της ανόδου ο Τιτάν, 4-1 τον Τάλω

Τιτάν Τάλως | 22 Απριλίου 2017, 21:00

Εύκολη επικράτηση του Τιτάν στον Ταυρωνίτη επί του Τάλω με 4-1 για την 25η αγωνιστική στην Β' κατηγορία Χανίων και η "μάχη" της 2ης θέσης συνεχίζεται.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κουτσουπάκη στο 36ο λεπτό (0-1). Άμεση η απάντηση του Τάλω έφερε το ματς “στα ίσια” με τον Καρούσο (1-1).

Εξίσου γρήγορη όμως κι η ανταπάντηση των φιλοξενουμένων που επανέκτησαν το προβάδισμα στο 39ο λεπτό με τον Χατζηγρηγορίου (1-2).

Ο ίδιος παίκτης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1 στο 69ο λεπτό για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Αντζελίν, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, στο 75′.

Ο Τιτάν είναι 3ος και συνεχίζει να “κυνηγάει” τον Φωστήρα για την 2η προνομιούχο θέση, καθώς η μεταξύ τους διαφορά των δύο βαθμών παρέμεινε.

Τάλως (Αιμίλιος Καλαφάτης): Καραπατάκης, Παπαβασιλείου, Μαρινάκης, Μαντζουνέας, Μπουρδάκης (73′ Γιακουμάκης), Προεστάκης, Κανδαράκης, Καρούσος, Γεωργουσάκης, Μυφτάρι, Μουστάκας (55′ Μαρκουλάκης).

Τιτάν (Δημήτρης Φούρλας): Κουντής, Τζομπανάκης, Μανανεδάκης, Σερενάι, Ράντεφ (70′ Ατζελίν), Μανουσάκης, Κουτσουπάκης, Καραγιαννάκης, Χατζηγρηγορίου, Μουτσάκης (46′ Σπαθαράκης), Σπανουδάκης (80′ Μαραθιανός).

Estrella

Papantonakis Cards