Παραμένει στη 2η θέση η Δάφνη

Τάλως Δάφνη | 19 Φεβρουαρίου 2017, 0:12

Δίχως να συναντήσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα η Δάφνη συνέχισε με ένα ακόμη "τρίποντο" σε βάρος του Τάλω στη Β’ κατηγορία, το οποίο κρατάει την ομάδα σταθερά στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι παίκτες του Σταύρου Καλαϊτζιδάκη πέτυχαν τέσσερα τέρματα μέχρι το 51ο λεπτό (1-4), και από εκεί και πέρα το ματς απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Σφακιανάκη.

Το σκορ είχει γίνει 0-2 από το πρώτο κιόλας 10λεπτο, χάρη στα γκολ των Μυριδάκη στο 2’ και Κλάδου στο 9’. 

Ο Τάλως μπορεί να μείωσε στο 22’ σε 1-2, παρόλα αυτά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Το ημίχρονο έκλεισε στο 1-3 από το γκολ του Κοκολάκη, ενώ το γρήγορο τέρμα του Κλάδου στο ξεκίνημα του β’ μέρους στο 51’ (από ασίστ του Νικολαντωνάκη) απλά σφράγισε τη νίκη της Δάφνης. 

Διαιτητής: Σφακιανάκης
Βοηθοί: Μαραβελάκης-Αποστολάκης

Τάλως (Αιμίλιος Καλαφάτης): Καραπατάκης, Γ. Παπαβασιλείου, Ρεβίθης, Μαμουνάκης Μ., Μαρκουλάκης (85′ Βασιλάκης), Αποατολάκης (70′ Μπουρδάκης), Προεστάκης, Μαρινάκης, Καρακώστας, Μουστάκας (60′ Μαμουνάκης Ν.), Καρούσος

Δάφνη (Στάυρος Καλαίτζιδάκης): Σφενδίλης, Ι. Κοκολάκης, Νικολαντωνάκης, Μανταδάκης, Μυριδάκης, Κλάδος (60’ Γιανναράκης), Μπουντακόπουλος, Σταματάκης (75’ Ι. Αποστολάκης), Κουγεντάκης, Μ. Κοκολάκης, Αλεξόπουλος (46’ Γαλεράκης)

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad