Παραμένει σε τροχιά κορυφής ο Ηρακλής Νερ.

Νέος Σαμψών Ηρακλής Νεροκούρου | 4 Δεκεμβρίου 2022, 18:13

Ο Ηρακλής Νεροκούρου ξεπέρασε με επιτυχία και το εμπόδιου του Νέου Σαμψών (5-2) και διατηρείται σε τροχιά κορυφής στη Β' κατηγορίας.

Oinolatris

Ο Γιάννης Γιαννακούρος με δύο γκολ και ισάριθμες ασίστ ήταν ο πρωταγωνιστής του αγώνα, για τον Ηρακλή, που διατηρεί κοντινή επαφή με την πρώτη θέση. Δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, “τρελό” τελευταίο 20σάλεπτο, με ακόμα πέντε τέρματα.

Ο Ηρακλής κατάφερε να βρει δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο και να βάλει νωρίς τις βάσεις για τη νίκη. Στο 20′ από κόρνερ, ο Σπανουδάκης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των φιλοξενούμενων για το 1-0. Στο 35′ ο Γιαννακούρος με σουτ, διπλασίασε τα γκολ. Τα υπόλοιπα πέντε γκολ σημειώθηκαν στο τελευταίο 20λεπτο, το οποίο αποδείχτηκε πραγματικά εντυπωσιακό.

Στο 70′ ο Σπανουδάκης με σουτ πέτυχε το 3-0, με τον Γιαννακούρο να καθαρίζει οριστικά το ματς με το 4-0 στο 80′.

Για τον Νέο Σαμψών μείωσε σε 4-1 και 4-2, πρώτα ο Αντ. Λαβράνος στο 82′ και λίγο μετά ο Μαρτσάκης στο 85′. Ο Μπασάκης που είχε περάσει αλλαγή, πέτυχε ένα ακόμα γκολ και διαμόρφωσε το τελικό 5-2 λίγο πριν το 90′ για τον Ηρακλή.

Διαιτητής: Κρικέλης Βοηθοί: Οβάκογλου – Τίκας

Ηρακλής Νερ. (Ανδρέας Παπαδομανωλάκης): Μουτζούρης, Καράκης, Παπαδάκης Α. (51′ Καλυκάκης), Κοντόπουλος (51′ Γλυνιαδάκης), Μπολανάκης, Κωνσταντουδάκης, Ξενάκης, Γιαννακούρος, Σπανουδάκης (75′ Μπασάκης), Γιαννολάρης, Παπαδάκης Μ.(65′ Καλογερής)

Νέος Σαμψών (Παναγιώτης Παλαθουρας): Βίνιος, Σαρτζετάκης, Διαμαντάκης (81′ Μανατάκης), Κοντός, Βαρίκος, Λαβράνος (86′ Ψεγιαννάκης Γ.), Μαρτσάκης (81′ Ευθυμάκης), Ματσαμάκης, Μπολανάκης, Δόβελος (86’Ψεγιαννάκης Χ.), Μπαμπούλιας

Estrella

Rabona ad