Παραμένει σε απόσταση… αναπνοής η Ιωνία 2000

Ιωνία 2000 Α.Ο. Αγίας Μαρίνας | 30 Ιανουαρίου 2017, 1:23

Αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο για περίπου μισή ώρα η Ιωνία 2000 κατάφερε να βρει τη λύση στα πόδια του Β. Κατελανάκη που πέτυχε το μοναδικό και νικητήριο τέρμα στο παιχνίδι για την ιστορική ομάδα με αντίπαλο την Αγ. Μαρίνα.

Ο Κατελανάκης σημείωσε το γκολ στο 75’ και έδωσε τη νίκη στους «κιτρινόμαυρους» με 1-0, σφραγίζοντας έτσι το πέρασμα της ομάδας του Αλέξη Παλιουδάκη από την Αγία Μαρίνα, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Νιαυραδάκης είχε αφήσει την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, αφού είδε την κόκκινη κάρτα στο 63’, μία αποβολή την οποία θεωρούν αυστήρη οι φιλοξενούμενοι που υποστηρίζουν ότι σε ανάλογα μαρκαρίσματα στους τραυματισμούς των Λαφαζάνη και Καραβοκύρη στο α’ μέρος  δεν δόθηκαν οι αντίστοιχες κάρτες.

Παράλληλα, από την Ιωνία θεωρούν αρκετά τα λεπτά των καθυστερήσεων τα οπόια δόθηκαν στο τέλος του παιχνιδιού, ενώ υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να είχε δοθεί και μία κόκκινη κάρτα στο Λαμπιθιανάκη, ο οποίος ανέκοψε υποσχόμενη αντεπίθεση της στο β’ μέρος.

Η Ιωνία παρέμεινε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της Γ΄κατηγορίας αφού συνεχίζει να έχει ένα βαθμό λιγότερο από την Υρτακίνα και το Θησέα, στην κούρσα των τριών ομάδων, ενώ άφησε και τον Ήφαιστο από πίσω της στο -3.

Δαιτητής: Σφακιανάκης
Βοηθοί: Γιουματζίδης-Κολοκοτρώνης

Αγία Μαρίνα (Γιώργος Λαμπιθιανάκης): Κοσμίλης, Λαμπιθιανάκης, Ι. Μαστοράκης, Α. Ζοφάκης, Δ. Φουντουλάκης, Γωνιωτάκης (65’ Σχοινοπλοκάκης), Ζέγκα (55’ Δουρουντουδάκης), Απλαδάς (75’ Μποτωνάκης), Λυτινάκης, Ράντοφ, Αγγελόπουλος

Ιωνία 2000 (Αλέξης Παλιουδάκης): Κοκολάκης, Σαλιάσι, Λουλάσι, Γ. Κατελανάκης, Καβρουδάκης, Σούκα, Λαφαζάνης (35’ λ.τρ. Σπάχο), Καραβοκύρης (39’ λ.τρ. Κυρίτσης), Νιαυδαράκης, Β. Κατελανάκης, Μπομπολάκης (46’ Σαϊτάνης)

Estrella

Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant

Rabona ad