Παραμένει “κυανόλευκος” (ΑΟΑΝ) ο Μαρκάκης

Γ' Εθνική | 5 Ιουνίου 2022, 11:07

Με μία σημαντική κίνηση με ένα εκ των αρχηγών της ομάδας ξεκίνησε τη στελέχωση του ρόστερ του για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά ο ΑΟΑΝ.

Ο Ντίνος Μαρκάκης θα παραμείνει ακόμη μία χρονιά στην ομάδα του Αγίου Νικολάου, έχοντας πλέον ξεπεράσει τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός δράσης στο β’ μισό της περασμένης σεζόν. Μία απουσία ιδιαίτερα σημαντική σε εκείνο το διάστημα για τον ΑΟΑΝ.

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ είναι η εξής:

«Κυανόλευκος» παραμένει ο Μαρκάκης!

Η πρώτη κίνηση στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2022/2023 έχει να κάνει με ανανέωση παίκτη από τον βασικό κορμό της και αφορά τον Ντίνο Μαρκάκη.

Μια πολύτιμη μονάδα και ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσφορά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο 27χρονος επιθετικός θα αγωνίζεται ξανά με το μπλε αστέρι στο στήθος.

Από τους παλαιότερους παίκτες και εκ των αρχηγών του ΑΟΑΝ μας, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και στέρησε από την ομάδα την σημαντική παρουσία του στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν, θα παραμείνει πρωταγωνιστής στο γήπεδο με την «κυανόλευκη» φανέλα.

Του ευχόμαστε η επιστροφή του στη δράση να τον βρει δυνατό και υγιή, συμβάλλοντας και πάλι σε μια επιτυχημένη πορεία για την ομάδα μας!

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad