Παραμένει πρόεδρος της ΕΛΟΚ ο Βιδάκης

Πολεμικές Τέχνες | 4 Δεκεμβρίου 2020, 18:34

Στον προεδρικό θώκο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε παραμένει ο Νεκτάριος Βιδάκης σύμφωνα και με την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Ο Κρητικός μηχανολόγος μηχανικός κατείχε τη θέση του (προσωρινού) προέδρου όταν ορίσθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Καράτε και μετά την Προσωρινή Διαταγή του Πρωτοδικείου Αθηνών. Κάποιοι παράγοντες της ομοσπονδίας αμφισβήτησαν την απόφαση και προσέφυγαν στη δικαιοσύνη.

Η αίτησή τους όμως για αντικατάσταση του Νεκτάριο Βιδάκη (από τον Διονύσιο Χατζηδάκη) απορρίφθηκε. Η ενημέρωση της ομοσπονδίας:

«Απορρίφθηκε με από 04/12/2020 απόφαση του Πρόεδρου Πρωτοδικών Αθηνών, η αίτηση έκδοσης προσωρινής διαταγής αντικατάστασης του προέδρου της προσωρινής διοίκησης της ΕΛΟΚ κ. Νεκτάριου Βιδάκη από τον Διονύσιο Χατζηδάκη και σε περίπτωση κωλύματος του από τον Γιώργο Γερόλυμπο. Η Προσωρινή Διοίκηση συνεχίζει κανονικά το έργο της!»

Υπενθυμίζουμε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε:

➜ Πρόεδρος: Βιδάκης Νεκτάριος
➜ Αναπληρωτής Πρόεδρος: Σιετής Θεόδωρος-Μαργαρίτης
➜ Α’ Αντιπρόεδρος: Σκούφιας Στυλιανός
➜ Β’ Αντιπρόεδρος: Χαραλάμπους Μαρία
➜ Γενικός Γραμματέας: Μητρόπουλος Κωνσταντίνος
➜ Ειδικός Γραμματέας: Μακρής Δημήτριος
➜ Ταμίας: Φυλακτός Αθανάσιος
➜ Πρόεδρος Τεχνικής Επιτροπής: Γιαννέλης Ιωάννης
➜ Μέλη: Περάκης Παναγιώτης, Σιταράς Μάριος, Κουλουρίδης Ιωάννης

Ο Ηρακλειώτης καθηγητής Πανεπιστημίου Νεκτάριος Βιδάκης είναι επίσης πρόεδρος -πέραν της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καράτε- και του ΟΑΚΑ για το υπόλοιπο της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου (δηλαδή μέχρι τις 12/09/2021).

karta antonis garden

Rabona ad