Παραμένει ο Θεοδωρίδης στην Προοδευτική

Super League 2 28 Ιουλίου 2022, 9:47

Τις υπηρεσίες του στην Προοδευτική θα προσφέρει και τη νέα σεζόν, στη Super League 2, ο Γιώργος Θεοδωρίδης.

/Bella Pizza

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής και αρχηγός των “βυσσινί” θα έχει την ευκαιρία να καταγράψει τις πρώτες του επαγγελματικές συμμετοχές. Οπως τονίζεται στην ανακοίνωση η επιβράβευση για το γεγονός ότι ξεκίνησε από τα “σπλάχνα” της ομάδας και τη βοήθησε στα “πέτρινα” χρόνια ήρθε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού στη νέα πορεία της Προο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας έχει ως εξής:

Η σημαία στον ιστό της! Ο Γιώργος Θεοδωρίδης θα συνεχίσει να προσφέρει στους βυσσινί και στη super league 2. Ο νεαρός αρχηγός της Προοδευτικής ξεκίνησε από τα σπλάχνα του συλλόγου, βοήθησε πολύ τα πέτρινα χρόνια και τώρα ήρθε η επιβράβευση να αγωνίζεται με το περιβραχιόνιο στη νέα πορεία της ΠΡΟΟ. Πέρυσι ξεκίνησε εντυπωσιακά αλλά ένας τραυματισμός του στέρησε σχεδόν όλο το δεύτερο γύρο. Φέτος υγιής αναμένεται να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Γιάννη Μάγγου.

Η διοίκηση ενημερώνει ότι βρίσκεται πάντα σε συνεργασία με τον προπονητή σε συζητήσεις με πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές να πλαισιώσουν το σύλλογο μας. Ονόματα μπορούν να ακούγονται καθημερινά πολλά αλλά όταν είναι κάτι επίσημο θα ενημερώνεστε από την επίσημη σελίδα του συλλόγου.

 

Estrella
Stathakis Theodoros
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad