Παραμένει ο Ντεβέσα, μάλλον “όχι” για τον Ουκρανό

Πλατανιάς | 28 Απριλίου 2016, 17:56

Την απόφαση να κρατήσει για το επόμενο διάστημα στις προπονήσεις τον Ντιντάκ Ντεβέσα ο οποίος προκάλεσε θετική εντύπωση στο φιλικό με την Κ20 έχει λάβει ο Γιώργος Παράσχος. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα είναι έτσι παρών με την επιστροφή της ομάδας του Πλατανιά μετά τις διακοπές του Πάσχα στις προπονήσεις και δεν αποκλείεται να ενταχθεί στο ρόστερ του Πλατανιά.

Παρόλα αυτά δεν θα υπάρξει βιασύνη και σίγουρα μέσω των προπονήσεων που θα ακολουθήσουν, ο τεχνικός του Πλατανιά θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μια “καθαρότερη” εικόνα για τον νυν ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού.

Τώρα, σε ό,τι αφορά τον Bιτάλι Πριντέτα τον οποίο έχει φέρει στον Πλατανιά ο μάνατζερ Αλεξ Πάνκοφ, με τον οποίο οι “ερυθρόλευκοι” έχουν αποκτήσει μία πολύ καλή συνεργασία τα δύο τελευταία χρόνια, καταπώς φαίνεται δεν θα αποκτηθεί, όχι γιατί δεν έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, αλλά γιατί δεν είναι αυτό που ψάχνει εν όψει της νέας περιόδου ο Πλατανιάς. Παρόλα αυτά δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί ο Πλατανιάς να “ψωνίσει” παίκτη από την αγορά της Ουκρανίας σε συνέχεια των όσων προαναφέρουμε.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad