Παραμένει απών ο “Μπάξε”, μοναδικό πρόβλημα ο Νικόλτσης

Χανιά | 4 Μαΐου 2017, 21:21

Παραμένει... εκτός έδρας ο Σπύρος Μπαξεβάνος (Ελβετία) αφού και την Πέμπτη η προπόνηση για τον Κισσαμικό διεξήχθη υπό τις οδηγίες των Τάκη Τσακαλίδη και Γιώργου Τουλουπάκη.

Οι δύο συνεργάτες του Μπαξεβάνου δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις ταχυδύναμης, αλλά και στην τακτική, συνεχίζοντας έτσι το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας τους για το ντέρμπι με τον ΑΟΧ. Ενα παιχνίδι που ενδιαφέρει βαθμολογικά και τις δύο ομάδες, αλλά ειδικότερα τον Κισσαμικό τον “καίει”, με το να υπολείπεται εξάλλου και κατά 4 βαθμούς του ΑΟΧ και βασικά να είναι πιο κοντά (-5β.) στη ζώνη υποβιβασμού. 

Σε ό,τι αφορά το καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Νικόλτσης συνεχίζει να προπονείται ατομικά κι έτσι για ένα ακόμα παιχνίδι θεωρείται αμφίβολος.

Η ενημέρωση από τον Κισσαμικό για την προπόνηση έχει ως εξής:

Με την απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για το τοπικό ντέρμπι των Χανίων με αντίπαλο τον ΑΟΧ.

Στο πρόγραμμα της προπόνησης από τους Τάκη Τσακαλίδη και Γιώργο Τουλουπάκη δόθηκε έμφαση στην ταχυδύναμη και στην τακτική. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Νικόλτσης.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania