Παραλαβή των καρτών διαρκείας από το κατάστημα “Σταύρος Σπορ”

Πλατανιάς | 13 Σεπτεμβρίου 2016, 13:55

Η ΠΑΕ Πλατανιάς καλεί με ανακοίνωση τους φιλάθλους της ομάδας να προχωρήσουν στην παραλαβή των καρτών διαρκείας που αγόρασαν ή ανανέωσαν εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και για το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς με αντίπαλο τον Λεβαδειακό.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η παραλαβή των καρτών πραγματοποιείται αποκλειστικά από το σημείο που έχει γίνει και η κράτηση. Συγκεκριμένα, στα Χανιά από το κατάστημα “Σταύρος Σπορ”, ώρες καταστημάτων μέχρι και το Σάββατο (17/9), ενώ στον Πλατανιά, το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ (9:30 – 14:00) και το απόγευμα από την μπουτίκ της ομάδας (17:00 – 20:00), μέχρι την Παρασκευή (16/9).

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας που έχουν κάνει κράτηση κάρτας διαρκείας να επισπεύσουν την παραλαβή της, εν όψει και του πρώτου εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό το Σάββατο (17/9, 18:15).

Η παραλαβή των καρτών πραγματοποιείται αποκλειστικά από το σημείο που έχει γίνει και η κράτηση. Συγκεκριμένα, στα Χανιά από το κατάστημα “Σταύρος Σπορ”, ώρες καταστημάτων μέχρι και το Σάββατο (17/9), ενώ στον Πλατανιά, το πρωί από τα γραφεία της ΠΑΕ (9:30 – 14:00) και το απόγευμα από την μπουτίκ της ομάδας (17:00 – 20:00), μέχρι την Παρασκευή (16/9).

Τέλος διευκρινίζεται ότι δεν πρόκειται να δοθεί καμία κάρτας διαρκείας έξω από το γήπεδο των Περιβολίων την ημέρα του αγώνα».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad