Παραιτήθηκε αλλά συνεχίζει ο Τάτσης – Τέλος 4 παίκτες

Super League 1 17 Ιανουαρίου 2021, 16:14

Η ΑΕΛ έκανε γνωστή την παραίτηση του Γιάννη Τάτση μετά από το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να συνεχίσουν την πορεία τους. Από την άλλη ανακοινώθηκε ότι τέσσερις ποδοσφαιριστές θα αποτελέσουν παρελθόν. Οι Τρούγιτς και Γιουνές θα αποδεσμευτούν, ενώ Πλατέλλας και Φιλίπ ενημερώθηκαν να φέρουν πρόταση.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ο προπονητής μας Γιάννης Τάτσης, μετά το ατυχές για την ομάδα μας αποτέλεσμα με την τραγική εικόνα της ομάδα μας απέναντι στην ιδιαίτερα αξιόμαχη την τρέχουσα περίοδο ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης, υπέβαλε την παραίτηση του.

Την παραίτηση του, δεν έκανε δεκτή ο πρόεδρος της ομάδας κ. Αλέξης Κούγιας και κατόπιν συζητήσεως που είχε μαζί του σήμερα το πρωί αποφάσισαν από κοινού ο κ. Τάτσης να συνεχίσει στην θέση του προπονητή της ομάδας.

Μαζί του συνεχίζουν και όλοι οι συνεργάτες του.

Με απόφαση του κ. Κούγια και σύμφωνη γνώμη των προπονητών, ζητήθηκε να λύθουν τα συμβόλαια τους από τους ποδοσφαιριστές Πλατέλλα, Filip, Υoynes και Trujic.

Ειδικά από τους Πλατέλλα, Filip, o κ. Κούγιας ζήτησε να φέρουν ομάδες στις οποίες θα μεταγραφούν, αλλιώς θα παραμείνουν στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Οι περιπτώσεις των Trujic, Younes είναι εντελώς διαφορετικές και λόγω καλής συμπεριφοράς τους, είναι ελεύθεροι να μεταγραφούν σε ομάδες της αρεσκείας τους λήγοντας τα συμβόλαια τους.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania