Παραίτηση Τραχανατζή, συνεχίζει με λύση εκ των έσω

Κρητικός Αστέρας | 15 Δεκεμβρίου 2016, 12:34

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του Κρητικού Αστέρα υπέβαλε ο Χρήστος Τραχανατζής, αφού σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, οικογενειακοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει στην ομάδα.

Ο 44χρονος προπονητής είχε αναλάβει την ομάδα την περασμένη σεζόν και την οδήγησε με εκπληκτικό αήττητο σερί στην άνοδο στην Α’ Κατηγορία. Φέτος κατάφερε έστω και μέσω αγώνα μπαράζ να κερδίσει με την ομάδα μία θέση στον όμιλο τίτλου.

Ο Κρ. Αστέρας μέσω του athlitiko.gr τον ευχαριστεί για τη συνεργασία και του εύχεται κάθε επιτυχία και να του πάνε όλα καλά. Από την πλευρά του ο Χρ. Τραχανατζής ευχαριστεί την ομάδα για τη συνεργασία και της εύχεται καλή συνέχεια.

Πανίδης μέχρι το τέλος

panidis

Εκ των έσω βρέθηκε η διάδοχη κατάσταση με τη διοίκηση του συλλόγου να δίνει τα… ηνία στον μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστή της ομάδας (άλλοτε της ΑΕ Χανίων στη Δ’ Εθνική και με… παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική με το Λεωνίδιο) Γιώργο Πανίδη. 

panidis giorgos1

Ο 32χρονος προπονητής (κάτοχος διπλώματος UEFA C’) εκτός από Ακαδημίες έχει εργαστεί και σε πρώτες ομάδες της Θεσσαλονίκης.

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana