Παραίτηση Σφακιανάκη! Προς έναρξη το πρωτάθλημα!

Football League 24 Οκτωβρίου 2016, 17:41

Την παραίτηση του από την προεδρία της Φούτμπολ Λιγκ υπέβαλλε με την έναρξη του ΔΣ της Δευτέρας (24/10), ο πρόεδρος της Λίγκας, Στέλιος Σφακιανάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Μάλιστα, η παραίτηση Σφακιανάκη θεωρούνταν εξ αρχής , δεδομένη, βάσει και των τελευταίων εξελίξεων. Μια θητεία που διήρκησε λίγο, δηλαδή από τις 15 Ιουλίου. 

Μετά την οριστικοποίηση της αναμενόμενης παραίτησης του Στέλιου Σφακιανάκη, ακολούθησε αυτή του β’ αντιπροέδρου Άρη Λυχναρά.

Επί της ουσίας, όλο το προεδρείο της διοργανώτριας αποτελεί παρελθόν, αφού είχε προηγηθεί πριν από λίγες μέρες και η παραίτηση του Αντώνη Ρέλλα στο Διοικητικό Συμβούλιο της Τετάρτης (19/10).

Αντικαταστάτης του Άρη Λυχναρά (εκπρόσωπος Κισσαμικού) στη θέση του β’ αντιπροέδρου εκλέχτηκε ο Λεωνίδας Λεουτσάκος κατόπιν ψηφοφορίας που διεξήχθη στο Δ.Σ. της Δευτέρας. Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του Αχαρναϊκού συγκέντρωσε 14 ψήφους, ενώ υπήρξαν και δύο λευκά.

Σε ότι αφορά το νέο πρωτάθλημα, αυτό αναμένεται να ξεκινήσει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (29-30/10), αλλά καλό είναι να περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις…

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards