Παραίτηση Πιτσουλάκη από το σύλλογο γονέων κολύμβησης ΝΟΧ

Κολύμβηση | 19 Οκτωβρίου 2021, 14:21

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου στο σύλλογο γονέων κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων γνωστοποίησε ο Ρούσσος Πιτσουλάκης.

KTEO Κρήτης

Ο κ. Πιτσουλάκης κατείχε τα τελευταία πέντε χρόνια αυτή την ιδιότητα, παρουσιάζοντας μαζί με τους συνεργάτες του στο σύλλογο ένα σημαντικό έργο. «Προσωπικοί, οικογενειακοί λόγοι και λίγο θέματα δουλειάς με ανάγκασαν να ακολουθήσω τον δρόμο αυτό», τονίζει ο κ. Πιτσουλάκης στην γραπτή του δήλωση.

Αναλυτικά, όλα όσα επισημαίνει ο κ. Πιτσουλάκης, όπως αυτά απεστάλησαν στο athlitiko είναι τα εξής:

Οκτώβριος 2016 – Οκτώβριος 2021. 5 ολόκληρα χρόνια βοηθώντας τα παιδιά μας για καλύτερες συνθήκες προπόνησης.

Θα ήθελα να ενημερώσω όλους όσοι δεν παρευρεθήκαν στην τελευταία για μένα συνάντηση γονέων από το πόστο του πρόεδρου. “Πρόεδρος” απλά ένας τίτλος για να υπάρχει, διότι εάν δεν υπάρχει συλλογική δουλειά δεν υπάρχει και ο πρόεδρος.

Υποβάλλοντας την παραίτηση μου από πρόεδρος αλλά και από μέλος του ΔΣ θα ήθελα να τονίσω ότι δεν προέκυψε οτιδήποτε ή δεν έγινε οτιδήποτε με κάποιον από όλους μας. Απλά κάποια πράγματα κάνουν τον κύκλο τους και πρέπει να τελειώνουν όμορφα. 5 ολόκληρα χρόνια περασα-με όμορφα, δύσκολα, με γέλια, με χαρές, με τραπέζια, με στενοχώριες κλπ. Ισως να στενοχώρησα κάποιους με τις κινήσεις μας. Εγώ προσωπικά τα αφήνω εδώ και ανήκουν για έμενα όλα στο παρελθόν.

Πρωτίστως θα ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη από όλο το ΔΣ του συλλόγου μας για την κίνηση μου αυτή την απροειδοποίητη. Πιστεύω από την μεριά μου ότι βοήθησα τον σύλλογο να πάει ένα βήμα παραπέρα ένα σκαλοπάτι παραπάνω.

Να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια, όλους όσοι μας βοήθησαν και ήταν αρκετοί. Προσωπικοί, οικογενειακοί λόγοι και λίγο θέματα δουλειάς με ανάγκασαν να ακολουθήσω τον δρόμο αυτό. Εάν και εφόσον οποιαδήποτε στιγμή μου ζητηθεί κάτι θα είμαι παρών να βοηθήσω όσο μπορώ.

Θεωρώ όμως και ότι οφείλουμε να βοηθήσουμε αυτά τα αξιόλογα άτομα που έμειναν πίσω που και αυτοί να μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν τα ΠΑΙΔΙΑ μας.

Οσο για τον σύλλογο θεωρώ ότι θα ξεκινήσει μια καινούρια μέρα παρά τις δυσκολίες και θα είναι όλα όπως πριν.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για αυτά τα 5 χρόνια.

 

Rabona ad