Παραίτηση Πατινιωτάκη στον Θησέα

Θησέας | 4 Μαρτίου 2023, 23:29

Την παραίτησή του από το ΔΣ του Θησέα υπέβαλλε λίγες ώρες μετά το ματς με την Ιωνία 2000, ο Γιάννης Πατινιωτάκης.

Oinolatris

Οπως τονίζει ο ίδιος, ο λόγος έχει να κάνει με τη διαιτησία που υπήρξε σε βάρος του Θησέα που καταλογίζει ευθύνες στον Μανώλη Κανελάκη για τις αποφάσεις του.

Το κλίμα στο γήπεδο Μουρνιών ήταν γενικότερα ιδιαίτερα τεταμένο και μάλιστα υπήρξε μεγάλη ένταση για τουλάχιστον 20 λεπτά, όταν και διεκόπη το παιχνίδι.

Aναλυτικά όσα αναφέρει για την παραίτησή του ο Γιάννης Πατινιωτάκης:

Μετά την παρωδία πού ζήσαμε σήμερα στις Μουρνιές στον αγώνα Ιωνία -Θησέα από ένα περίεργο διαιτητικό τρίο που έπαιζε 100% υπέρ της γηπεδούχου ομάδας σεβόμενος τον εαυτό μου και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας υποβάλλω την παραίτησή από μέλος του Δ .Σ του Θησέα.

Δεν μπορώ όμως και ερωτώ τι έχουμε κάνει και μας φέρονται έτσι. Κάποιοι μάλλον δεν έχουν καταλάβει ότι εμείς που ασχολούμαστε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο πρέπει να υπηρετούμε τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, να φροντίζονται, να έχει καλές συνθήκες να φροντίζουμε για τις υποδομές . Κάποιοι πριν λίγα χρόνια μας είχαν τάξει όλα αυτά και άλλα πολλά ακόμη και ομαδικές ασφαλείας για τους ποδοσφαιριστές το θυμάσαι Πρόεδρε ;;.Θα φτιάξει το κομμάτι της διαιτησίας και άλλα πολλά τους πιστέψαμε, τούς ακολουθήσαμε αλλά τίποτα.

Ντροπή να ορίζουν γήπεδα σαν την Μοναχή Ελιά να γίνονται αγώνες μέχρι να έχουμε κανένα σοβαρό ατύχημα με κάποιο παιδί.Αφηνουν κάποιους να παίζουν περίεργα παιχνίδια σε βάρος κάποιων ομάδων. Πραγματικα λυπάμαι καί δεν μπορώ να συμμετέχω άλλο σέ αυτό το θέατρο παραλόγου.Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές τους μόνους πραγματικά πρωταγωνιστές για τίς ωραίες στιγμές που έχω ζήσει μαζί τους.

Estrella

Rabona ad