Παραίτηση Ορφανίδη από το ψηφοδέλτιο Βούρβαχη

Γενικά Θέματα - Τοπικό 6 Αυγούστου 2016, 21:15

Έξι μόλις μέρες πριν τις εκλογές της ερχόμενης Παρασκευής (12/8), ο υποψήφιος με την παράταξη Βούρβαχη, Θοδωρής Ορφανίδης, ανακοίνωσε ότι δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο κατά τις περιβόητες εκλογές της ΕΠΣ Χανίων.

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Περιβολίων εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί την πρόθεσή του να αποστασιοποιηθεί από τις εκλογές, αφήνοντας αιχμές για το κλίμα πόλωσης που επικρατεί, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι οδηγήθηκε στην απόφαση του αυτή μετά από κάποιες καταστάσεις που δημιουργήθηκαν τις τελευταίες ώρες και πιέσεις που του ασκήθηκαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κ. Ορφανίδη:

Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιώργο Βούρβαχη για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του.

Μετά από ώριμη σκέψη και βλέποντας την καθημερινή πόλωση και σκληρή αντιπαράθεση που δημιουργείται ενόψει των εκλογών στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, πήρα την απόφαση να αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΣ Χανίων.

Η επαγγελματική μου ιδιότητα αλλά κυρίως οι σχέσεις φιλίας που έχω με ανθρώπους και των δύο παρατάξεων, μπαίνουν πολύ πιο πάνω από την κατάληψη μιας θέσης στο επόμενο ΔΣ της ΕΠΣ Χανίων.

Ελπίζω αυτή η πόλωση και η σκληρή αντιπαράθεση που το τελευταίο καιρό κυριαρχεί στο χανιώτικο ποδόσφαιρο να έχει ημερομηνία λήξης την 12η Αυγούστου και η επόμενη μέρα να μας βρει όλους ενωμένους

Θοδωρής Ορφανίδης. 

karta antonis garden