Παραίτηση Γιάννη Μαρακάκη από το Δ.Σ. της ΕΠΣΧ

Γενικά Θέματα - Τοπικό 11 Ιουλίου 2016, 19:09

Ακόμα ένα μέλος της διοίκησης της ΕΠΣ Χανίων, ο Γιάννης Μαρακάκης, ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Χανίων.

Παράλληλα έκανε γνωστή την πρόθεσή του ενόψει των εκλογών της ΕΠΣΧ, να ταχθεί στο πλευρό της παράταξης Βαρουξάκη.

Αναλυτικά η απιστολή του Γιάννη Μαρακάκη:

Εκλέγομαι μέλος της Ε.Π.Σ.Χανίων για 3 συνεχόμενες τετραετίες. Υπηρέτησα το ποδόσφαιρο των Χανίων όχι μόνο τα 12 χρόνια που ήμουν στην Ενωση αλλά και ως ποδοσφαιριστής και αργότερα ως παράγοντας για πολλά χρόνια στην ομάδα του Κισσαμικού. Υπήρξα παρατηρητής αγώνων σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες, παρατηρητής ΔΕΑΒ για 10 και πλέον χρόνια, πάντα με γνώμονα το καλό του Χανιώτικου ποδοσφαίρου. Συμπεριφορές, τακτικές και πρακτικές που εφαρμόζονται τον τελευταίο καιρό στην Ε.Π.Σ.Χανίων δεν με εκφράζουν και για το λόγο αυτό τώρα και μερικούς μήνες δεν συμμετείχα στα συμβούλια και στις δραστηριότητές της δίχως κανείς να με έχει ενοχλήσει όλο αυτό τον καιρό, για τυχόν διαγραφή μου από μέλος της διοίκησης, την οποία και διαγραφή και παραίτησή μου υποβάλλω με την δημοσίευση της επιστολής αυτής.

Ταυτόχρονα τάσσομαι υπέρ της υποψηφιότητας του κ. Βαρουξάκη χωρίς να επιδιώκω κάποια θέση στο ψηφοδέλτιο της εν λόγω παράταξης. Θεωρώ ότι πρέπει τη σκυτάλη να την πάρουν στα χέρια τους, νέοι άνθρωποι, φιλόδοξοι, ανιδιοτελείς, με όραμα, οι οποίοι αγαπούν πραγματικά το ποδόσφαιρο και τα Χανιά μας.

Μετά τιμής, Ιωάννης Μαρακάκης  

karta antonis garden

Rabona ad