Παραίτηση Φυντικάκη από την ΠΑΕ

Χανιά | 2 Σεπ 2016, 17:06

Την παραίτησή του από μέλος της Διοίκησης Πρωτοδικείου της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά γνωστοποίησε ο Ανδρέας Φυντικάκης με προσωπική του επιστολή στα ΜΜΕ.

Ο ίδιος τονίζει ότι θα παραμείνει πρόεδρος του ερασιτέχνη ΑΟΧ.

Αναλυτικά:

«Με την παρούσα ανακοίνωση επιθυμώ να γνωστοποιήσω στο Δ.Σ. του Συλλόγου, στο ποδοσφαιρικό τμήμα και στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας ότι από σήμερα αποχωρώ από τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ για προσωπικούς λόγους.

Παραμένω στον Σύλλογο σαν πρόεδρος του Ερασιτέχνη τιμώντας με αυτό τον τρόπο όλους όσοι με στήριξαν με την ψήφο τους στις περυσινές εκλογές. Ηταν μεγάλη τιμή για μένα η συμμετοχή μου στα κοινά της ποδοσφαιρικής ομάδας του Α.Ο. Χανιά και αποτελούσε για μένα ως σήμερα, τρόπο ζωής. Τους ευχαριστώ όλους για τη μέχρι τώρα συνεργασία στην πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας της ομάδας από ιδρύσεώς της, στην οποία είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε πολλά και σημαντικά προβλήματα. Σε όλο αυτό το διάστημα της ενασχόλησής μου λειτούργησα με υπευθυνότητα και ανιδιοτέλεια έχοντας ως μόνο γνώμονα το συμφέρον της ομάδας. Στην προσπάθεια αυτή διέθεσα τον εαυτό μου με όσες δυνάμεις είχα, ανθρώπινες, παραγοντικές και οικονομικές εις βάρος ενδεχομένως της επαγγελματικής μου δραστηριότητας, αλλά και αυτής ακόμη της οικογενειακής ηρεμίας, με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας.

Κουράστηκα όμως, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά.

Θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στον Σύλλογό μας, σε έναν πολύ ευαίσθητο χώρο όπως αυτόν του Ερασιτέχνη, όμως θα είναι πάντα “υπηρέτης” του Συλλόγου, όποτε χρειαστεί και θα συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα μας, όπως πράττει στη συνείδησή μου και όλη η διοίκηση.

Ανδρέας Φυντικάκης
Πρόεδρος Ερασιτέχνη Α.Ο. Χανιά».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad