Παραιτήσεων συνέχεια… Τέλος και ο Κατσιάνος!

8 Σεπτεμβρίου 2016, 1:21

Ακόμα μια (αναμενόμενη φυσικά και αυτή) παραίτηση προπονητή από τον Α.Ο.Κύδων. Ο άμεσος συνεργάτης του Δημήτρη Ρόδα (και μέχρι πέρυσι του Κώστα Σδράκα) Ηλίας Κατσιάνος δήλωσε, με προσωπική επιστολή, ότι παραιτείται από προπονητής (βοηθός) της ανδρικής ομάδας.

 

Τονίζει μάλιστα στην επιστολή του ότι ήδη τον… έχουν αντικαταστήσει στην εφηβική ομάδα.

Η δήλωση παραίτησης του Ηλία Κατσιάνου:

Μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς με μοναδικό στόχο το καλό του μπάσκετ των Χανίων και άριστης συνεργασίας με την, ήδη, παραιτηθείσα Επιτροπή Μπάσκετ του Κύδωνα, βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να δηλώσω την παραίτηση μου από τη θέση του συνεργάτη του προπονητή της αντρικής ομάδας του Κύδωνα.

Όσον αφορά τη θέση του προπονητή της εφηβικής ομάδας του Κύδωνα, στην οποία είχα οριστεί προ 20 ημερών, θα ήθελα να γνωστοποιήσω ότι έχω, ήδη, αντικατασταθεί από τη νέα Επιτροπή του μπάσκετ.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Μιχάλη Ξυλάκη προσωπικά, αλλά και όλα τα μέλη της απερχόμενης Επιτροπής για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου, τον πρώην προπονητή της ανδρικής ομάδας, Κώστα Σδράκα, για την εξαιρετική συνεργασία και ιδιαίτερα ωφέλιμη για εμένα, τους αθλητές της ανδρικής ομάδας για τα δύο πολύ επιτυχημένα χρόνια που περάσαμε μαζί. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Δημήτρη Ροδά και τον Λευτέρη Θεοδωράκη, όπως και τους αθλητές του εφηβικού τμήματος για τη συνεργασία των τελευταίων 20 ημερών.

Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια και καλύτερες μέρες στο μπάσκετ των Χανίων.

Με εκτίμηση

Ηλίας Κατσιάνος