Παραιτείται η νέα ΚΕΔ μετά την επίθεση σε Τσαχειλίδη

ΕΠΟ | 5 Νοεμβρίου 2016, 20:09

Αγνωστοι απείλησαν τον Γιάννη Τσαχειλίδη, με αποτέλεσμα τα μέλη της ΚΕΔ (Μπίκας, Τσαχειλίδης, Καλύβας) να ενημερώσουν τον Γιάννη Δρόσο και τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη ότι παραιτούνται από τις θέσεις τους.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μόλις μια βδομάδα και ορισμό διαιτητών σε μια μόλις αγωνιστική άντεξαν τα μέλη της νέας ΚΕΔ, Μπίκας, Τσαχειλίδης και Καλύβας.

 Η τριάδα των επικεφαλής της διαιτησίας υπέβαλλε την παραίτησή της με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε ο Γιάννης Τσαχειλίδης το βράδυ της Παρασκευής. Άγνωστοι «επισκέφτηκαν» το σπίτι του και χτυπούσαν τα κουδούνια, ο ίδιος δεν άνοιξε, βγήκε στο μπαλκόνι και αντίκρισε δυο άνδρες (ο ένας ο φορούσε μαύρο κράνος και ο άλλος ήταν με γκρι τζάκετ), ο οποίοι άρχισαν να τον βρίζουν και να τον απειλούν, μπροστά  στα παιδιά του.

Ο Τσαχειλίδης κατέθεσε άμεσα μήνυση στο τμήμα Παλαιού Φαλήρου, ενώ ενημερώθηκε και η διεύθυνση αντιμετώπισης αθλητικής βίας της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να προστατευτεί ο ίδιος και οι δικοί του άνθρωποι.

Η εκτίμηση είναι ότι αφορμή για τη μαφιόζικη επίθεση στο σπίτι του Τσαχειλίδη ήταν ο  ορισμός του Σιδηρόπουλου στο μεγάλο ντέρμπι, οι αλλαγές στους πίνακες διαιτησίας και γενικότερα οι  διαφοροποιήσεις που έχουν σκοπό να φέρουν στη ΚΕΔ.

Και τα τρία μέλη της ΚΕΔ το Σάββατο υπέβαλλαν την παραίτησή τους καθώς όπως τονίζουν ξεκάθαρα δεν έχουν σκοπό να θέσουν σε κίνδυνο τις ζωές ούτε εκείνων, ούτε –φυσικά- και των οικογενειών τους.  

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania