Παραδόθηκε η μελέτη για την αναβάθμιση στον Πλάτανο

Χανιά | 12 Μαΐου 2017, 21:10

Στην παράδοση μελέτης στον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, ύψους 450.000 ευρώ που αφορά την αναβάθμιση του γηπέδου που βρίσκεται στον Πλάτανο προχώρησε σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το πρωί ο Δήμαρχος Κισσάμου, Θεόδωρος Σταθάκης.

Οπως φαίνεται, αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα για την βελτίωση του συγκεκριμένου γηπέδου, έτσι ώστε ο Κισσαμικός να μπορεί να το χρησιμοποιήσει για τις προπονήσεις του, ενώ παράλληλα θα δώσει πνοή στον αθλητισμό της Κισσάμου. Ο κ. Αρναουτάκης πήρε τον φάκελο, θα τον μελετήσει και σύντομα θ’ απαντήσει εάν η Περιφέρεια μπορεί να προχωρήσει στην υλοποίηση του έργου. Στη συνάντηση, παρών ήταν και ο πρόεδρος του Κισσαμικού, Αντώνης Ροκάκης. 

Στο δελτίο Τύπου που έχει δώσει στη δημοσιότητα η Περιφέρεια Κρήτης αναφέρονται τα εξής πολύ σημαντικά:

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη είχε την Παρασκευή (12/5) το πρωί, ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης. Στο πλαίσιο της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Απόστολου Βουλγαράκη και του προέδρου του Κισσαμικού Αντώνη Ροκάκη, παραδόθηκε η έκθεση και ο προϋπολογισμός της μελέτης για την εκπόνηση του έργου που αφορά την “Τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα και εργασίες ηλεκτροφωτισμού στο υπάρχον Δημοτικό γήπεδο Πλατάνου”, ύψους 450 χιλιάδων ευρώ.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και κατέστη σαφές ότι η πραγματοποίηση του παραπάνω έργου θα δώσει νέα και επί της ουσίας, πνοή στον αθλητισμό της Κισσάμου.

Ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης εκφράστηκε θετικά για τη λήψη της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την ομαλή και κατά το δυνατόν, συντομότερη εκπόνηση του έργου αυτού.

Από τη μεριά του, ο Δήμαρχος Κισσάμου Θεόδωρος Σταθάκης τόνισε ότι: «Ως Δημοτική αρχή συνεχίζουμε τις ενέργειες που επιθυμούμε και έχουμε υποχρέωση, ώστε ο τόπος μας να αποκτήσει σωστές αθλητικές υποδομές. Το εν λόγω έργο θα είναι απαραίτητο ώστε η ομάδα μας, ο Κισσαμικός να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και τη σωστή προετοιμασία του για τις επόμενες σαιζόν σε Εθνικές κατηγορίες, καθώς θα έχει αποκτήσει ένα γήπεδο προπονήσεων, επαγγελματικών προδιαγραφών».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania