Πάρα πολύ δύσκολα ο Μανούσος

Πλατανιάς | 19 Οκτωβρίου 2016, 20:44

Εξαιρετικά δύσκολη φαίνεται να είναι η συμμετοχή στο παιχνίδι με την Ξάνθη για τον Γιώργο Μανούσο. Ο 29χρονος επιθετικός κάνει σαν "τρελός" προκειμένου να αγωνιστεί, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί βάσει... λογικής!

Ειδικότερα, ο Γιώργος Παράσχος δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του ποδοσφαιριστή του και θα τον χρησιμοποιήσει μονάχα εφόσον δεν εγκυμονεί το ενδεχόμενο να υποστεί σοβαρότερο τραυματισμό. Οπως όλα δείχνουν λοιπόν, η απουσία του από το ματς του Σαββάτου είναι αρκετά πιθανή και, λογικά, μαζί με τον Γιάννη Στάθη μπορούν να λογίζονται ως οι δύο “σίγουροι” απόντες. Μάλιστα, στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Μανούσος συνέχισε την αποθεραπεία του και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Πέμπτη.

Τώρα, σε ό,τι αφορά τον Καρυπίδη, η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ήταν “καθαρή”, με τον έμπειρο αμυντικό να προπονείται κιόλας κανονικά.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά για την προπόνηση της Τετάρτης είναι η εξής:

Συνεχίστηκε με ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Ξάνθη στα Περιβόλια.

Στην σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο οικογενειακό δίτερμα σε συνθήκες αγώνα, στο οποίο πήρε κανονικά μέρος και ο Χρήστος Καρυπίδης.

Ο Γιώργος Μανούσος συνέχισε την αποθεραπεία του και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αύριο.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad