Παπαβασιλείου: Yποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά

Επισκοπή | 20 Νοεμβρίου 2022, 20:07

Χωρίς διάθεση για πολλά λόγια παρουσιάστηκε στις δηλώσεις του ο Σάκης Παπαβασιλείου. «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τον αέρα του α’ ημιχρόνου» σημείωσε ο προπονητής της Επισκοπής.

/Bella Pizza

Ο Παπαβασιλείου εμφανίστηκε σίγουρος πάντως ότι η ομάδα του θα βελτιωθεί στη συνέχεια, σημειώνοντας ότι αυτό που τον προβλημάτισε, ήταν η αγωνιστική εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες του απέναντι στα Χανιά και η οποία, όπως είπε, δεν ήταν ανάλογη με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Μας επηρέασαν οι καιρικές συνθήκες, δεν προσφέραμε το θέαμα που θα περίμενε ο κόσμος να δει. Αναλωθήκαμε στο α’ ημίχρονο που είχαμε ευνοϊκό τον αέρα χωρίς να δημιουργήσουμε μία τελική φάση. Στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε με κόντρα τον αέρα, με δύο διαδοχικές ευκαιρίες, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στη συνέχεια άνοιξαν οι γραμμές καθώς είχαμε παρουσιάσει πολύ επιθετικό σχήμα και ο αντίπαλος εκμεταλλεύτηκε στο τέλος την ευκαιρία να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό “κλειδώνοντας” τη νίκη. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά, στην επόμενη μέρα και να δουλέψουμε. Ο δρόμος και το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Εχουμε τα περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε μία νεανική ομάδα που αναζητεί την αγωνιστική της ταυτότητα παιχνίδι με παιχνίδι. Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ναι μεν χάσαμε αλλά στα προηγούμενα δύο παιχνίδια είχαμε την αγωνιστική εικόνα που ήθελα να βλέπω. Σήμερα προβληματιστήκαμε… Αλλά, το πρόβλημα αυτό θα πρέπει να το λύσουμε μέσα από την καθημερινότητά μας και μέσα από τις προπονήσεις. Να είστε σίγουροι ότι θα βρούμε τον δρόμο μας, θα σηκώσουμε κεφάλι και θα έχουμε τις επιτυχίες για ένα καλύτερο και πιο αισιόδοξο μέλλον.

Τα Χανιά έχουν έμπειρους ποδοσφαιριστές, ποδοσφαιριστές που μπορούν να διαχειριστούν ένα παιχνίδι. Εμείς είμαστε μια νεανική ομάδα που θέλει το χρόνο της. Είχαμε πει πριν από την έναρξη του αγώνα επειδή είχαμε ευνοϊκό αέρα να δώσουμε έμφαση στις στημένες φάσεις και να προσέξουμε τα τελειώματα. Η απειρία των παικτών μου όμως στοίχισε στο να μπορέσουμε να διαχειριστούμε το ματς. Θ’ αντιμετωπίσουμε κι άλλα τέτοια ματς με τέτοιες καιρικές συνθήκες γιατί σε αυτό το γήπεδο σχεδόν πάντα οι συνθήκες είναι αντίξοες. Αρα, αυτό το ματς αποτελεί ένα καλό μάθημα για μας προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουμε με την ανάλογη βαρύτητα οποιαδήποτε παιχνίδια έχουμε στο μέλλον, είτε με καλές, είτε με κακές καιρικές συνθήκες».

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad