Παπαβασιλείου: Μόνο θετική η εικόνα

Επισκοπή | 5 Νοεμβρίου 2022, 19:24

Ευχαριστημένος από την προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του δήλωσε μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Β ο Σάκης Παπαβασιλείου.

/Bella Pizza

Ο προπονητής της Επισκοπής σημείωσε ότι αυτή είναι η μοίρα του ποδοσφαίρου, να δεχθεί η ομάδα του δηλαδή το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Ηταν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Και οι δύο ομάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να πάρουν τους βαθμούς. Οι εντάσεις, οι αψιμαχίες, ο ρυθμός ήταν πολύ έντονα στοιχεία. Οσος κόσμος βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τις δύο ομάδες, αποχώρησε πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα που άφησαν και οι δύο.

Εμείς είχαμε να διαχειριστούμε έναν αντίπαλο που είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες στον θεσμό της Super League 2. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Ο αντίπαλος είχε μια φλύαρη κυκλοφορία στο α’ ημίχρονο, όμως τακτικά δεν κινδυνεύσαμε. Στο β’ ημίχρονο πήραμε μέτρα, δώσαμε ρυθμό στο ματς, με δεδομένο ότι και ο Ολυμπιακός αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο. Θεωρώ ότι στο τέλος θα έπρεπε να είμαστε εμείς αυτοί που θα μπορούσαμε να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Αυτή είναι όμως η μοίρα του ποδοσφαίρου, με μια φάση στο 94′ ισοφαριστήκαμε και τώρα είμαστε υποχρεωμένοι, να δουλέψουμε καθημερινά, τους βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας, να τους πάρουμε σε επόμενο ματς.

Τα παιδιά άφησαν μόνο θετική εικόνα. Είχαμε ν’ αντιμετωπίσουμε έναν πάρα πολύ καλό αντίπαλο. Εναν αντίπαλο που έχει μεγάλο ρόστερ, που κατεβάζει από την α’ ομάδα ποδοσφαιριστές. Μόνο αισιοδοξία και δύναμη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος μας αφήνει η προσπάθεια των παιδιών. Τα παιδιά έδωσαν όλα τα ψυχικά τους αποθέματα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς αλλά στο τέλος δεχθήκαμε την ισοφάριση», κατέληξε ο προπονητής της Επισκοπής.

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad