Παπαβασιλείου: Και στο… Μέτσοβο να παίξουμε θα δίνουμε και την ψυχή μας

Χανιά | 30 Ιανουαρίου 2017, 12:37

Κάλεσμα στον κόσμο του ΑΟΧ να στηρίξει την ομάδα στο επόμενο ματς που ακολουθεί την Τετάρτη στο Μάλεμε από τον Σάκη Παπαβασιλείου, ο οποίος μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του επισημάνει ότι «και στο… Μέτσοβο να μας πάνε να παίξουμε, εμείς θα δίνουμε και την ψυχή μας για να τιμούμε την ιστορία της ομάδας μας».

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον τεχνικό του ΑΟΧ έχουν ως εξής:

«Για ένα ακόμα παιχνίδι δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό και τακτικό κομμάτι του παιχνιδιού, διότι το αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει πλήρως το τι συνέβη στο ματς. Αυτό που προέχει για μένα είναι το επόμενο παιχνίδι με τη Σπάρτη, την Τετάρτη στο Μάλεμε. Απαντες είμαστε προσηλωμένοι σε αυτό το στόχο. Θέλουμε να παρουσιάσουμε ίδια αγωνιστική εικόνα, όπως σήμερα, ίδιο πάθος και θέληση για διάκριση.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι η ομάδα μου αγωνίστηκε για πρώτη φορά, όπως ενημερώθηκα, εκτός νομού, αν και ήμασταν τυπικά γηπεδούχοι. Το πού οφείλεται δεν είναι δική μου αρμοδιότητα. Το μόνο που τονίζω είναι ότι οι παίκτες, που είναι οι πρωταγωνιστές μου, αν μη τι άλλο, και στο… Μέτσοβο να μας πάνε να παίξουμε, εμείς θα δίνουμε και την ψυχή μας, όπως κάναμε και σήμερα, για να τιμούμε την ιστορία της ομάδας μας.

Το μόνο που θέλω να ζητήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, με τους παίκτες μου, είναι να έρθει ο πληγωμένος κόσμος των Χανίων, να επιστρέψει στο γήπεδο και να μας δώσει την Τετάρτη τη στήριξη που θέλουμε στο συγκεκριμένο ματς, με το ζεστό και ανθρώπινο χειροκρότημά του».

Oι δηλώσεις στην ιστοσελίδα flnews.gr.

 

 

 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad