Παπαβασιλείου: Γνωρίζαμε πόσο δυνατός είναι ο ΟΦΗ

ΟΦΗ | 6 Οκτωβρίου 2019, 20:14

Στην εικόνα της ομάδας του στις αρχές του 2ου ημιχρόνου απέδωσε τη βαριά ήττα από τον ΟΦΗ ο Νίκι Παπαβασιλείου. Ο τεχνικός του Πανιωνίου στάθηκε και στη φάση του ακυρωθέντος τέρματος των Νεοσμυρνιωτών.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

«Γνωρίζαμε πόσο δυνατός είναι ο ΟΦΗ μέσα στην έδρα του. Προετοιμάσαμε τακτικά το παιχνίδι και νομίζω πως για ένα ημίχρονο, το πλάνο μας βγήκε πολύ καλά. Τόσο στο γκολ που πετύχαμε, στο 0-1, είχαμε μια πολύ καλή προϋπόθεση στην αντεπίθεση και αν γινόταν εκεί το 0-2 τότε το παιχνίδι θα ήταν πολύ διαφορετικό.

Όμως και στην φάση του 2-1 θέλω να σταθώ όπου δεν ξέρω αν μπορείς να γυρίσεις από την αρχή μια τέτοια φάση. Παίζουμε ποδόσφαιρο και νομίζω ότι ήταν μια πολύ κακή φάση για την ομάδα μου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπήκαμε όπως πρέπει και εκεί δεχτήκαμε το 2-1.

Μετά ήταν δύσκολο, εμείς αντιδράσαμε και προσπαθήσαμε όμως βγήκαμε πιο ψηλά. Ξέρουμε πως όταν βγεις πιο ψηλά, ο ΟΦΗ έχει τον τρόπο να σε βγάλει από την μέση. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά της εμφάνισης, κερδίσαμε παιδιά που θα μας βοηθήσουν πολύ στο μέλλον όπως οι Μιλόγεβιτς, Παπανικολάου, μαζί μας είναι πλέον και ο Μασούρας.

Σιγά – σιγά θα είμαστε με αυτά τα παιδιά θα είμαστε πολύ καλύτεροι. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο έργο και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσπαθήσουμε περισσότερο όμως σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό εάν ήμασταν πιο ήρεμοι. Όταν παίζεις με τον ΟΦΗ, κάνεις το 0-1, πρέπει να τελειώσεις το ματς, διαφορετικά θα έχεις πρόβλημα.

Σίγουρα έχουν έρθει πολύ καλοί παίκτες, το μοντέλο παιχνιδιού μπορείς να δείξεις την ποιότητα που έχεις και για εμένα θα είναι μεγάλη έκπληξη αν δεν κάνει καλή χρονιά. Υπήρχε μεγάλη αναστάτωση για το ακυρωθέν γκολ και προσπάθησα να ηρεμήσω τα παιδιά στο ημίχρονο και μας στοίχισε το παιχνίδι αυτό το δεκάλεπτo.»

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad