Παπαβασιλείου: Ενα παιχνίδι δεν μπορεί να γκρεμίσει τα πάντα

Χανιά | 18 Φεβρουαρίου 2017, 18:48

Την ανωτερότητα του Απόλλωνα παραδέχτηκε στις δηλώσεις του ο Σάκης Παπαβασιλείου, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι η καλύτερη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει ο ΑΟΧ, για τον οποίο είπε ότι το σημαντικό είναι να υπάρξει... ηρεμία εν όψει της συνέχειας.

«Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να δείξουμε αντίδραση, ότι μας πλήγωσε το σημερινό αποτέλεσμα», τόνισε στις δηλώσεις του ο τεχνικός του ΑΟΧ, αλλά και πως, «αν μη τι άλλο έχουμε κάνει ένα τεράστιο αγώνα για να βρεθεί η ομάδα μας σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση. Ενα παιχνίδι δεν μπορεί να γκρεμίσει τα πάντα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΑΟΧ είναι οι εξής:

«Για ακόμη μία αγωνιστική δεν θα σταθώ στο αγωνιστικό και τακτικό κομμάτι διότι όπως είδαμε όλοι, το σκορ μιλάει από μόνο του. Ο αντίπαλος μας κέρδισε κατά κράτος. Αυτό που προέχει για μας είναι να σηκώσουμε γρήγορα τα κεφάλια και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα για την ομάδα μας, το επόμενο παιχνίδι που είναι με την Καλλιθέα. Αν μη τι άλλο έχουμε κάνει ένα τεράστιο αγώνα για να βρεθεί η ομάδα μας σ’ αυτή τη βαθμολογική θέση. Ενα παιχνίδι δεν μπορεί να γκρεμίσει τα πάντα. Στόχος μας από εδώ και πέρα είναι να δείξουμε αντίδραση, ότι μας πλήγωσε το σημερινό αποτέλεσμα. Να είσαστε σίγουροι ότι η ομάδα μου θα παρουσιάσει καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο στη συνέχεια, όπως έκανε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο. Πρώτη φορά είδα τόσο κόσμο απ’ την ημέρα που έχω έρθει στην ομάδα και του ζητάμε συγνώμη για τη ντροπιαστική ήττα. Θεωρώ όμως ότι δεν γίναμε από τη μια μέρα στην άλλη Μπαρτσελόνα και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Ο στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία. Εχουμε ακόμα ένα γύρο μπροστά μας συν δύο παιχνίδια, αυτό με την Καλλιθέα και το αναβληθέν με την Καρδίτσα. Απομένει ένας ολόκληρος μαραθώνιος και είμαστε έτοιμοι ν’ ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, έστω για το πάθος και την ψυχή που έδωσαν, αν μη τι άλλο ο Απόλλων είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει μέχρι σήμερα, με μεγάλη ποιότητα, με ποδοσφαιριστές από μεγαλύτερη κατηγορία και βρίσκεται δίκαια στην 1η θέση. Αν συνεχίσει με αυτή την εικόνα που είδα σήμερα, θα τερματίσει και θα πάρει το εισιτήριο για την επόμενη κατηγορία».

Για το τελευταίο ζεστό χειροκρότημα από τον κόσμο παρά τη βαριά ήττα: «Αυτό είναι το ζητούμενο και που μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε. Εμείς είμαστε αυτοί που έχουμε κερδίσει αυτό το ζεστό χειροκρότημα και την ζεστή αγάπη που μας δείχνει ο κόσμος το τελευταίο δίμηνο που βρίσκομαι στην ομάδα. Αυτό είναι το ζητούμενο και αυτό θέλουμε απ’ τον κόσμο, να συνεχίσει να είναι κοντά μας και να μας στηρίζει στην προσπάθεια που κάνουμε».

Για την εμφάνιση της ομάδας του απέναντι στον Απόλλωνα: «Ανεξαρτήτως αντιπάλου εμείς χαράζουμε το δικό μας δρόμο κι έχουμε τη δική μας αγωνιστική ταυτότητα. Αυτό δεν αλλάζει ανάλογα τον αντίπαλο. Προσπαθούμε μέσα από το παιχνίδι να διεκδικήσουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε και αν οι ομάδες δεν παίζουν ποδόσφαιρο δεν μπορούν να κερδίσουν βαθμούς». 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad