Παπατζίκος… η επιστροφή νούμερο 3

Πλατανιάς | 30 Σεπτεμβρίου 2020, 16:05

Ποδοσφαιριστής του Πλατανιά μπορεί να θεωρείται ο Αλέξανδρος Παπατζίκος. Ο 33χρονος αμυντικός επιστρέφει έτσι στα Χανιά όπου θα αγωνιστεί σε τρίτη διαφορετική ομάδα!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως είναι γνωστό, ο Παπατζίκος αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στον Α.Ο. Χανιά, όντας ένας από τους βασικούς παίκτες που βοήθησαν την ομάδα να φτάσει μια ανάσα από την ιστορική άνοδο στην Σούπερ Λιγκ το 2014. Την σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε με τα χρώματα της ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ στην Γ’ Εθνική κι έτσι ο Πλατανιάς γίνεται ο τρίτος σταθμός στην καριέρα του.

Αυτό που μέτρησε στην απόφαση του Παπατζίκου να έρθει στα Χανιά, ήταν η θέληση του να επιστρέψει στην πόλη με την οποία είναι πολύ δεμένος και έχει περάσει πολύ όμορφα χρόνια. Ο Παπατζίκος όπως είναι γνωστό αγωνίστηκε την περασμένη περίοδο με επιτυχία στον Ιωνικό, βοηθώντας τον να κατακτήσει την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ 2. Ειδικότερα, με την ομάδα της Νίκαιας μέτρησε 12 συμμετοχές.

Η μεταγραφή του Παπατζίκου στον Πλατανιά επιβεβαιώνει την προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους της ομάδας προκειμένου να ολοκληρώσουν μία προς μία τις κινήσεις που πρέπει έτσι ώστε να μετουσιωθεί η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad