Παπαθεοδώρου: Ήμασταν πολύ αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι

Μπάσκετ 15 Ιουλίου 2017, 23:51

Στην αποφασιστικότητα που είχαν για τη νίκη και τη συγκέντρωση που έδειξαν από το ξεκίνημα του αγώνα στάθηκε στις δηλώσεις του μετά την επιβλητική νίκη απέναντι στην Τσεχία ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής αναφέρθηκε όμως και σε κάποια λάθη των διεθνών, που πρέπει να διορθωθούν εν όψει της συνέχειας.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήμασταν πολύ αποφασιστικοί, πολύ συγκεντρωμένοι, ελέγξαμε τον αγώνα από την αρχή και κρατήσαμε τον ρυθμό σε υψηλό επίπεδο. Μοιράσαμε καλά την μπάλα, είχαμε πολλή δημιουργία με πολλές ασίστ και κερδίσαμε εύκολα. Κάναμε αρκετά λάθη, ήμασταν επιπόλαιοι κάποιες στιγμές ψάχνοντας το δύσκολο από το πιο απλό για το θέαμα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Ο Χαραλαμπόπουλος και ο Λούντζης είναι πάρα πολύ πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους λόγω των τραυματισμών τους. Από τα λίγα παιχνίδια και τις προπονήσεις που θα έχουμε στην πρώτη φάση, θα προσπαθήσουμε να τους βοηθήσουμε να βρουν ρυθμό. Δεν θα είναι 100% έτοιμοι, αλλά στο μέτρο του δυνατού θα μας βοηθήσουν για να έχουμε καλύτερη πορεία»

 

karta antonis garden