Παπαθανασίου: Δώσαμε αξία στον βαθμό του Ατσαλένιου

Αρης Σούδας | 18 Απριλίου 2021, 22:04

Ο Κώστας Παπαθανασίου τόνισε ότι ο Αρης Σούδας με τη νίκη σε βάρος της Αναγέννησης Ιεράπετρας, έδωσε αξία στον βαθμό της προηγούμενης εβδομάδας με τον ΠΟΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος της χανιώτικης ομάδας, δεν παρέλειψε επίσης να τονίσει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του κατέθεσαν ψυχή και αρκετό πάθος για τη νίκη, η οποία είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το πόσο σημαντική είναι η νίκη για την ομάδα του: «Είναι μία πάρα πολύ σημαντική νίκη. Ολη τη βδομάδα λέγαμε με τα παιδιά ότι πρέπει να δώσουμε αξία στον βαθμό που πήραμε μέσα στον ΠΟΑ την προηγούμενη αγωνιστική. Παίξαμε με πάρα πολύ ψυχή και πάθος και καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι πολύτιμοι για ‘μας. Συνεχίζουμε εξίσου καλά για τη συνέχεια αφού μας δίνει μεγάλη ψυχολογία αυτή η νίκη.»

Για το πώς βλέπει στη συνέχεια την πορεία του Αρη: «Το μομέντουμ είναι με το μέρος μας. Με την επανέναρξη στο πρώτο ματς, γυρίσαμε από το 2-0 εκτός έδρας, αξιοποιήσαμε την έδρα μας στο επόμενο παιχνίδι. Νομίζω ότι έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο τα παιδιά είναι κοντά στην ομάδα. Βοηθάνε και αυτοί που ξεκινάνε και αυτοί που είναι έξω. Φαίνεται ότι είμαστε καλά και νομίζω ότι η συνέχεια θα ‘ναι ανάλογη.»

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad