Παπαστάμος για το υψόμετρο στο Ερζερούμ: Βασικό κομμάτι της προετοιμασίας μας  

Κολύμβηση | 1 Απριλίου 2021, 17:44

Για την προετοιμασία του ίδιου, του Αλέξανδρου Κάχρη και τριών ακόμα Ελλήνων αθλητών στο υψόμετρο του Ερζερούμ στην Τουρκία, μιλά ο Απόστολος Παπαστάμος.

Ο πρωταθλητής κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων όπως είναι γνωστό βρίσκεται ήδη στο συγκεκριμένο μέρος όπου και προετοιμάζεται με σκοπό να παρουσιαστεί έτοιμος στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών που ακολουθεί σε λίγο καιρό.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα sportsfeed, δήλωση την οποία αναπαράγει και η σελίδα στο Facebook του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, ο Παπαστάμος τονίζει τα εξής: «Επιστρέφουμε στην Τουρκία καθώς πέρυσι μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι. Είναι ένα βασικό κομμάτι προετοιμασίας για την φετινή μας σεζόν καθώς τα οφέλη του υψομέτρου είναι πολλά για έναν κολυμβητή. Το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα είναι ένα καλό τεστ ενόψει των Ολυμπιακών που είναι ο κύριος στόχος μας για φέτος. Όλα τα παιδιά της αποστολής που ανεβαίνουμε στο υψόμετρο είναι αθλητές υψηλού επιπέδου, πιστεύω ότι αυτό θα οδηγήσει σε ένα πολύ καλό προπονητικά αποτέλεσμα για όλους μας».

Από την άλλη, για το ίδιο θέμα, τοποθετείται και ο Δημήτρης Νέγρης, που δηλώνει τα ακόλουθα: «Η προετοιμασία θα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην προετοιμασία μας θα βοηθήσει παρά πολύ στο να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ενόψει των αγώνων του καλοκαιριού όπου ο στόχος εκεί είναι τα όρια. Από κει και πέρα πιστεύω στο καμπ να σπρώξει ο ένας τον άλλον ώστε να βγει καλή και σωστή δουλειά».

JoyMachine

Rabona ad