Παπαστάμος: Ελπίζω στην επόμενη Ολυμπιάδα να το ευχαριστηθώ…

Κολύμβηση | 28 Ιουλίου 2021, 14:32

Ο Απόστολος Παπαστάμος ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, περιγράφοντας στην ΕΡΤ τα συναισθήματά του.

Ο 20χρονος πρωταθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στάθηκε στα πολλά μέτρα και τους περιορισμούς που υπάρχουν στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και πως δεν αποτελούν την γνωστή γιορτή όπως έχει συμβεί σε όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις στο παρελθόν. Η ευχή που έδωσε, είναι να μπορέσει να ξαναβρεθεί βέβαια σε Ολυμπιάδα…

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του έχουν ως εξής:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Ηταν μια πολύ ωραία εμπειρία η Ολυμπιάδα. Η αλήθεια είναι ότι στόχος μας ήταν το 400άρι και όχι το 200άρι. Παρ’ όλ’ αυτά, κατάφερα να φτάσω κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ. Πιστεύω να έχω ξανά την ευκαιρία ν’ αγωνιστώ σε μια Ολυμπιάδα. Είναι μια πολύ περίεργη χρονιά λόγω κορωνοϊού, δεν ήταν όπως τις άλλες. Είχαμε αρκετές δυσκολίες στην προετοιμασία μας, παρ’ όλα αυτά καταφέραμε και ήμασταν αρκετά προετοιμασμένοι. Η φετινή Ολυμπιάδα είναι μια τελείως διαφορετική διοργάνωση από τις παλαιότερες, συνήθως είναι γιορτή, φέτος δεν είναι έτσι… Εχει αρκετά μέτρα και περιορισμούς. Ελπίζω στην επόμενη να είναι καλύτερα και να μπορέσουμε να το ευχαριστηθούμε κιόλας».

 

JoyMachine

Rabona ad