Παπαπαναγής: Θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο | vid

ΟΦΗ | 2 Ιανουαρίου 2021, 18:38

Στο Αγρίνιο θα βρει η πρεμιέρα του δευτέρου γύρου τον ΟΦΗ με τον Περικλή Παπαπαναγή να πιστεύει στο θετικό αποτέλεσμα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Σίμου στο τεχνικό επιτελείο της Κρητικής ομάδας μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για την κρισιμότητα του αγώνα που δίνει την Κυριακή ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εύχομαι εκ μέρους του ΟΦΗ καλή χρονιά στον κόσμο με υγεία και όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να περάσουμε στην κανονικότητα και να εξαλειφθεί η πανδημία που μας έχει ταλαιπωρήσει. Η διαφορά με το παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Παναιτωλικό είναι ότι έχουν αλλάξει πολλά, καθώς έχουν μεσολαβήσει αρκετά παιχνίδια.

Ο Παναιτωλικός έχει αλλάξει προπονητή, αλλά αυτό δεν μας προβληματίζει. Το ρόστερ και τα χαρακτηριστικά είναι τα ίδια. Εμείς θέλουμε να εστιάσουμε στη δική μας απόδοση, να τη βελτιώσουμε για να μας αυξήσει και τις πιθανότητες για νίκη. Είναι σημαντικό να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο για να έχουμε αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Ο Γενάρης είναι ένας σκληρός μήνας για όλους. Αυτό θα είναι μια ευκαιρία για να αξιοποιήσουμε το ρόστερ. Σίγουρα θα γίνει ένα rotation, συνεπώς παίζοντας κάθε τρεις με τέσσερις μέρες αυξάνεται ο βαθμός δυσκολίας στο κάθε ματς. Εμείς θέλουμε να κάνουμε μια καλή αρχή για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους ενόψει των επόμενων παιχνιδιών.»

Estrella
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack