Παπαϊωάννου: Δέκα ομάδες δεν θα αντέξουν να τελειώσουν το πρωτάθλημα

Football League | 19 Οκτωβρίου 2016, 16:47

Απόλυτα ...απαισιόδοξος εμφανίστηκε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος στης Φούτμπολ Λιγκ.

Σε δηλώσεις του στον “Metropolis 95,5” τόνισε ότι τουλάχιστον 10 ομάδες (!) δεν θα καταφέρουν να τελειώσουν φέτος το πρωτάθλημα, ελλείψει πόρων και ότι προβλέπεται να διεξαχθεί το πιο προβληματικό πρωτάθλημα όλων των εποχών!

Αναλυτικά:

«Υπάρχουν προβλήματα. Ίσως είναι το δυσκολότερο συμβούλιο τα τελευταία χρόνια. Γιατί υπάρχουν ομάδες που δεν θέλουν και άλλες ομάδες που θέλουν με ερωτηματικό. Αν ξεκινήσει χωρίς καμία χορηγία θα δούμε πολλά που άλλοι μπορούν να φανταστούν και άλλοι όχι».

Για τις ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα: «Θα υπάρξουν ομάδες που θα μείνουν είτε στην αρχή είτε στη μέση της σεζόν. Προσωπική μου άποψη είναι ότι δέκα ομάδες δεν θα αντέξουν».

Για το αν είναι εφικτό να ξεκινήσει το πρωτάθλημα: «Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν μπορεί να ξεκινήσει. Αν ενημερωθούμε στο σημερινό (σ.σ. 19/10) Δ.Σ. ότι κάτι άλλαξε δεν ξέρω. Υπό τις παρούσες συνθήκες υπάρχουν ομάδες που δεν μπορούν να ξεκινήσουν».

Για τους λόγους που η Β’ Εθνική όρισε πρεμιέρα υπό τέτοιες συνθήκες: «Αυτό θα μας το πει ο πρόεδρος. Δεν μπορώ να δώσω ερμηνεία εγώ. Αν δεν ξεκαθαριστούν κάποια θέματα, δεν μπορεί να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα. Πρέπει να σκεφτόμαστε και τις ομάδες που είναι πιο χαμηλά από εμάς. Δεν μπορούμε αυτές να τις πετάμε».

 

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad