Παπαγιαννάκη: «Αξέχαστο αυτό το καλοκαίρι»

Μπάσκετ 20 Αυγούστου 2023, 22:04

Η Εθνική Κορασίδων ολοκλήρωσε επιτυχώς (παραμονή στην Α' κατηγορία) τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της, με την Αγγέλα Παπαγιαννάκη να κάνει λόγο για «απερίγραπτη εμπειρία» και τη Σοφία Καζάκη να μιλά για «εμπειρία ζωής».

KTEO Κρήτης

Η Εθνική Κορασίδων κατάφερε στην τελική ευθεία να πετύχει τον στόχο της. Έγινε καλύτερη μέσα από τη διαδικασία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U16 στην κατηγορία των… μεγάλων. Το καθένα από τα δώδεκα κορίτσια που πάλεψαν και πέτυχαν τον στόχο τους έγραψε το δικό της σύντομο μήνυμα για την διοργάνωση.

Μεταξύ αυτών και τα δύο κορίτσια από την Κρήτη, η Αγγέλα Παπαγιαννάκη του ΟΑ Χανίων και η Σοφία Καζάκη του Ανδρογέα. Το μήνυμα των δύο νεαρών αθλητριών…

Αγγέλα Παπαγιαννάκη: «Αξέχαστο αυτό το καλοκαίρι. Τα συναισθήματα είναι πολλά και ανάμεικτα. Η κούραση, η πίεση, οι χαρές, οι λύπες, οι ήττες, οι νίκες. Όλα αυτά είναι όμως αυτά που μας κράτησαν ως ομάδα και όλες είχαμε τον ίδιο στόχο. Απερίγραπτη εμπειρία.»

Σοφία Καζάκη: «Το φετινό καλοκαίρι ήταν σίγουρα πολύ διαφορετικό από τα προηγούμενα. Τα συναισθήματα εναλλάσσονταν διαρκώς: Ήττες – νίκες, χαρές – λύπες. Κι έτσι μέσα από όλα αυτά χτίσαμε μία οικογένεια που στα δύσκολα βγήκε μπροστά δίχως να χωριστεί δευτερόλεπτο και τα κατάφερε. Η οικογένεια αυτή έμεινε ενωμένη μέχρι τέλους. Ήταν μία εμπειρία ζωής.»

Rabona ad