Παπαδόπουλος: Ταπεινοί και συγκεντρωμένοι με Επισκοπή

Super League 2 11 Νοεμβρίου 2022, 16:36

Δηλώσεις για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (13/11) με αντίπαλο την Επισκοπή παραχώρησε λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τη σέντρα ο Σούλης Παπαδόπουλος.

/Bella Pizza

«Σε αυτό το παιχνίδι θα είμαστε όπως πάντα ταπεινοί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό που θα μπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή την Κυριακή παίζουμε στο γήπεδό μας και ο κόσμος θα είναι ο καλύτερός μας παίκτης. Είμαστε μαθημένοι στο άγχος και την πίεση και στόχος μας είναι αυτό να το διοχετεύσουμε σε ενέργεια» ανέφερε μεταξύ άλλων στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου της Παναχαϊκής ο έμπειρος προπονητής.

Παράλληλα σημείωσε και τα εξής: «Είτε παίζουμε εντός έδρας είτε εκτός ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίσουμε! Και αυτή τη φορά θα δώσουμε πάνω από το 100 τοις 100 και θα κάνουμε τα πάντα για να φύγει ο κόσμος ικανοποιημένος μετά τον αγώνα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε έτοιμοι, γιατί είμαστε μια μεγάλη ομάδα, είμαστε η Παναχαΐκή ! Έχουμε εμπιστοσύνη και στους εαυτούς μας και στους παίκτες! Μόνο εμείς με καλό ποδόσφαιρο μπορούμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και αυτό να έχει διάρκεια».

Δείτε το βίντεο:

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad