Παπαδόπουλος: Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όλο το δεύτερο γύρο

Χανιά | 16 Μαΐου 2021, 17:37

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Λεβαδειακού ο Νίκος Παπαδόπουλος. «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όλο το δεύτερο γύρο και δεν είχαμε το δικαίωμα λάθους», τόνισε για το κίνητρο που δεν είχε η δική του ομάδα.

Ο προπονητής των Χανίων εστίασε επίσης στο ότι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι σήμερα δεν έχουν παίξει πολύ και όπως είπε, θα το επαναλάβει στο τελευταίο ματς της χρονιάς κόντρα στον Διαγόρα.

Οι δηλώσεις από τον Παπαδόπουλο είναι οι εξής:

«Νομίζω ότι ήταν δίκαιη η νίκη του Λεβαδειακού. Εμείς προσπαθήσαμε χωρίς κίνητρο να δώσουμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής να παίξουν. Νομίζω ότι στη φάση του φάουλ, εάν μπαίναμε στο παιχνίδι θα ήταν καλύτερα τα πράγματα για μας. Δεν ξέρω τι άλλο να πω γι’ αυτό το παιχνίδι… Νομίζω ότι κάναμε μεγάλη προσπάθεια σε όλο το δεύτερο γύρο. Δυστυχώς όπως έχω ξαναπεί δεν είχαμε το δικαίωμα λάθους και αυτό συνέβη και βγήκαμε εκτός στόχου ο οποίος εξ αρχής ήταν πάρα πολύ δύσκολος. Αυτό που πρέπει να κάνουμε στο τελευταίο παιχνίδι είναι επίσης να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν έχουν παίξει στο πρωτάθλημα, να τα δούμε κι αυτά για ν’ αξιολογηθούν για τη νέα σεζόν».

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad