Παπαδόπουλος για το “νέο” ΟΦΗ: Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι απ’ όλους

Football League 9 Οκτωβρίου 2017, 17:00

Σίγουρος για την ομάδα του εν όψει της έναρξης της νέας χρονιάς δηλώνει ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΚΡΗΤΗ TV τόνισε ότι κατά την άποψή του, η ομάδα του, είναι η καλύτερη από όλες που θα παίξουν στο νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του είναι οι εξής: «Το πρωτάθλημα της Football League είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα, καθώς έχει παιχνίδια με ειδικές συνθήκες. Εμείς κοιτάζουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Μέσα από το καλό ποδόσφαιρο, να έρθει η νίκη, αυτή είναι η κουλτούρα των φιλάθλων μας, αυτή είναι η κουλτούρα του ΟΦΗ. Δεν μπορεί ο ΟΦΗ να μην παίζει καλά. Ισως μπορεί να γίνει και αυτό σε κάποια παιχνίδια, να έχουμε δηλαδή μια τέτοια τακτική και στρατηγική, που να παίξουμε μόνο για το αποτέλεσμα».

Για το πώς βλέπει το φετινό πρωτάθλημα της Football League: «Εγώ ελπίζω η κατηγορία να μην είναι όπως πέρσι. Θεωρώ ότι φέτος θα είναι πιο δυνατό και ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Πέφτουν έξι ομάδες και αυτό είναι καλό, γιατί θα έχουν κίνητρο, για να μην χάσουν την κατηγορία. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι απ’ όλους. Αυτό πιστεύω εγώ. Με καλή αρχή, καλή ψυχολογία και θετική ενέργεια όλων, που είναι γύρο από την ομάδα, πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε εκεί που πρέπει».

Για το αν η ομάδα του ΟΦΗ έχεις τις προϋποθέσεις για να καταφέρει την άνοδο: «Η ομάδα έχει τα εφόδια και αυτό φαίνεται. Είμαστε ένα καλό γκρουπ και μια καλή οικογένεια. Οποιος πάει να λοξοδρομήσει τον επαναφέρουμε. Πάντα θα υπάρχουν τέτοια. Για μένα είναι σημαντικό ότι όλοι έχουν καταλάβει το στόχο της ομάδας και θα δώσουν όλο τους το είναι για να το πετύχουν».

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards