Παπαδόπουλος για τη νέα χρονιά: Να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από φέτος

Χανιά | 1 Ιουνίου 2021, 17:39

Δηλώσεις που αφορούν τη δουλειά του στην ομάδα των Χανίων παραχώρησε ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο 49χρονος τεχνικός μίλησε στο “Metropolis” στην Θεσσαλονίκη, επιβεβαιώνοντας αυτά που συζήτησε και έχει συμφωνήσει με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Αντώνη Ροκάκη.

«Εχω συμφωνήσει να είμαι στα Χανιά, μίλησα με τον πρόεδρο και θέλουμε να κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω από φέτος. Αυτή τη στιγμή κοιτάω παίκτες μέσω του wyscout για να κάνω τις καλύτερες επιλογές», όπως τόνισε.

Από ‘κει και πέρα, ο Παπαδόπουλος ρωτήθηκε και για άλλα θέματα που αφορούν τον ΠΑΟΚ και τον Αρη.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

Για τις αλλαγές προπονητών στις μεγάλες ομάδες στη Σούπερ Λιγκ: «Είναι λογικό ο Γκαρσία να λέει πως δεν θα γυρίσει στη Β ομάδα, ο κάθε προπονητής δουλεύει για να φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο, έχει πάρει έναν τίτλο, θα ήταν πισωγύρισμα να επιστρέψει στην δεύτερη ομάδα. Περίμενα ότι θα μείνει επειδή έχει την αγάπη του κόσμου. Πρέπει ο ΠΑΟΚ να είναι ευχαριστημένος από την προσφορά του Γκαρσία και ο Γκαρσία να ευχαριστεί τον ΠΑΟΚ που τον βοήθησε να εξελιχθεί ως προπονητής. Ο Λουτσέσκου είναι καλός προπονητής, είναι πετυχημένος και έρχεται διαβασμένος. Είναι μια πολύ καλή επιλογή, έχει την μεγαλύτερη αποδοχή του κόσμου και θα είναι πιο πολύ ανταγωνιστικός στη μάχη του τίτλου. Ο Ηρακλής έχει βγάλει πολύ καλούς προπονητές, μέσα σε αυτούς τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Είναι και οι δύο έμπειροι και καλοί προπονητές και ξέρουν την ελληνική πραγματικότητα».

Για την παραμονή του Ακη Μάντζιου στον Αρη: «Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια σε έναν Ελληνα προπονητή που οδήγησε στην 3η θέση τον Αρη. Επαιξε καλό ποδόσφαιρο, έχει παίκτες με ποιότητα και είναι σημαντικό να κρατήσει τον κορμό. Θα μπορούσε να βγει και 2ος και το άξιζε. Ο στόχος του Αρη είναι να έχει υψηλές βλέψεις και να βγαίνει στην Ευρώπη. πόθος των Αρειανών είναι ένα τρόπαιο και το πιο εφικτό είναι να πάρει το Κύπελλο».

Για τον Μπάμπα: «Μεσοεπιθετικά είναι πολύ καλός, έχει καλή τεχνική, βοήθησε τον ΠΑΟΚ. Καμία ομάδα δεν εξαρτάται από κανένα ποδοσφαιριστή, μπορεί να αντικατασταθεί έτσι όπως έγινε το ποδόσφαιρο. Είναι καλό να μένουν οι καλοί ποδοσφαιριστές για να μην γίνουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ».

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad