Παπαδόπουλος για Πλατανιά: Θέλουμε να κερδίσουμε

Πλατανιάς Κύπελλο Ελλάδος | 25 Οκτωβρίου 2017, 23:00

Τη νίκη έθεσε σαν στόχο εν όψει του αγώνα με τον Πλατανιά, ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος. «Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι για την ψυχολογία της ομάδας και του κόσμου», τόνισε, μεταξύ άλλων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά οι δηλώσεις από τον προπονητή του ΟΦΗ που μίλησε και για την έναρξη του πρωταθλήματος είναι οι εξής: «Παίζουμε με μια καλή ομάδα Σούπερ Λιγκ και για μας είναι σημαντικό ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, αλλά και ότι θα βάλουμε ένα δυνατό επίσημο παιχνίδι στα πόδια μας, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Θέλουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, για πολλούς λόγους. Για την ψυχολογία της ομάδας, αλλά και για την ψυχολογία του κόσμου, που τον θέλουμε κοντά μας στη φετινή σεζόν. Το Κύπελλο δεν είναι ο πρώτος στόχος, αλλά σαν μεγάλη ομάδα που είμαστε, μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσουμε».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ: «Για μας είναι ευχάριστο, ότι έστω και αργά, ξεκινάει το πρωτάθλημα. Περιμέναμε πολύ καιρό αυτή τη στιγμή. Είναι σημαντικό για μας, να ξεκινήσουμε καλά. Θέλουμε καλή αρχή. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Ο στόχος μας είναι μόνο η άνοδος. Το ξεκαθαρίσαμε από την αρχή της προετοιμασίας. Το πιο σημαντικό είναι το τέλος της χρονιάς να μας βρει εκεί που όλοι θέλουμε. Εχουμε φτιάξει μια ομάδα, όχι μόνο για φέτος, αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Εχουμε μια ομάδα με μέσο όρο ηλικίας 25.6 ετών με παίκτες που διψάνε για διάκριση. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου, στη χρονιά που ξεκινάει. Τους θέλουμε κοντά μας κυρίως στις δύσκολες στιγμές, γιατί εκεί περισσότερο η ομάδα χρειάζεται τη βοήθεια τους. Εύχομαι να γίνει ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς κακές διαιτησίες που υπήρχαν στην προηγούμενη σεζόν και η κάθε ομάδα, να κατακτήσει το στόχο της αγωνιστικά μέσα στο γήπεδο».

 

Estrella
Papantonakis Cards