Παπαδόπουλος: Δεν είναι μόνο πρόβλημα των Χανίων

Χανιά | 9 Ιουνίου 2022, 20:04

Για τις εμπειρίες του από την παρουσία του στα Χανιά και για τους λόγους του "διαζυγίου" μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Νίκος Παπαδόπουλος.

/Bella Pizza

Ο έμπειρος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Όσον αφορά το θέμα των Χανίων στάθηκε σε κάτι στο οποίο το athlitiko έχει αναφερθεί ήδη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο Αντώνης Ροκάκης: «τη νέα χρονιά και θα στήσει άλλη ομάδα με άλλους στόχους και βλέψεις».

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Παπαδόπουλος για…

Τα Χανιά και τη Super League 2: «Πολλοί αυτή την εποχή είμαστε χωρίς δουλειά και αναζητούμε την επόμενη ομάδα μας. Κοινή συναινέσει λύσαμε τη συνεργασία μας με τα Χανιά. Από τους πιο αξιόλογους προέδρους που έχω δουλέψει στην προπονητική μου καριέρα.

Αυτή η κατηγορία δεν έχει έσοδα και ο ίδιος είχε κάνει μία ομάδα να πρωταγωνιστεί όμως δεν θα μπορέσει να συνεχίσει αυτό το εγχείρημα και τη νέα χρονιά και θα στήσει άλλη ομάδα με άλλους στόχους και βλέψεις και εγώ κατάλαβα τον προβληματισμό του και έτσι αποφασίσαμε από κοινού να λύσουμε τη συνεργασία μας.

Εγώ πηγαίνω σε ομάδες που πρωταγωνιστούν και κάνουν πορεία πρωταθλητισμού. Ο πρόεδρος των Χανίων είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και επιχειρηματίας και κανείς δεν έχει παράπονο. Ο άνθρωπος αποφάσισε μετά τις αλλαγές στο πρωτάθλημα ότι δεν μπορεί να ξοδεύει άλλο τόσα πολλά χρήματα.

Δεν είναι μόνο το πρόβλημα των Χανίων, είναι πρόβλημα όλων των ομάδων. Παίζεις ένα πρωτάθλημα 34 αγώνων για να ανέβει μόνο ο ένας και ο δεύτερος να παίξει μπαράζ. Είναι και θέμα Πολιτείας αυτό που συμβαίνει.

Όταν οι ομάδες ήταν λιγότερες, οι ΠΑΕ είχαν παραπάνω έσοδα και είχε πιο ενδιαφέρον το πρωτάθλημα. Τώρα, δεν υπάρχουν έσοδα και θα το πληρώσουν οι επαγγελματίες. Πρέπει να δουν σοβαρά την δομή του πρωταθλήματος.»

Τα μπαράζ μεταξύ Λαμίας και Βέροιας: «Το μέλλον τους παίζουν Λαμία και Βέροια που κάνουν τόσο καιρό μόνο προπονήσεις, ούτε φιλικό δεν μπορούσαν να παίξουν. Είναι πολύ δύσκολο για τους δύο προπονητές των δύο ομάδων να κρατήσουν τους παίκτες σε εγρήγορση λόγω της μεγάλης αποχής.»

Το πως θα παρουσιαστούν ΠΑΟΚ και Άρης τη νέα σεζόν: «Ο σχεδιασμός σε σοβαρές ομάδες όπως και ο ΠΑΟΚ και ο Άρης θα πρέπει να γίνεται από νωρίς. Ο ΠΑΟΚ τον έχει ξεκινήσει ήδη, όμως ο Άρης περιμένει ακόμα την απόφαση του CAS για να ξέρει αν θα μπορεί ή όχι να κάνει μεταγραφές.

Το σίγουρο είναι ότι και οι δύο θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα σεζόν. Ο Άρης σε μεγάλο βαθμό πήρε άριστα για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και ο ΠΑΟΚ με κάποιες διορθώσεις στο ρόστερ του θα έχει υψηλούς στόχους την επόμενη χρονιά όπως η κατάκτηση του πρωταθλήματος.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad