Παπαδόπουλος: Από τις πιο αξιόλογες ομάδες του πρωταθλήματος ο Πλατανιάς

Πλατανιάς | 22 Ιανουαρίου 2016, 17:29

Σε δηλώσεις που αφιερώθηκαν αποκλειστικά στο παιχνίδι με τον Πλατανιά προχώρησε ο τεχνικός του Ηρακλή, Νίκος Παπαδόπουλος, πλέκοντας το εγκώμιο της χανιώτικης ομάδας. Μάλιστα, μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι άξιζε να έχει κι άλλους βαθμούς στη συγκομιδή του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του Ηρακλή είναι οι εξής:

«Θεωρώ ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο, όσο και επικίνδυνο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας με μία αρκετά καλή ομάδα, όπως ο Πλατανιάς, που έχω την άποψη πως παίζει καλό ποδόσφαιρο και είναι μία από τις αξιόλογες ομάδες του πρωταθλήματος. Μάλιστα, αν δούμε τον τρόπο που έχει αγωνιστεί σε όλα του τα παιχνίδια μέχρι σήμερα, θα δούμε ότι άξιζε να έχει κι άλλους βαθμούς στη συγκομιδή του. Ο Πλατανιάς σε κάθε αγώνα, έχει ως βασικό στόχο να έχει την κατοχή της μπάλας, στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Αυτό πρέπει να το σταματήσουμε. Να μην τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους και να επιβάλλουν το ρυθμό τους. Πρέπει να σκοράρουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο παιχνίδι. Αν το καταφέρουμε, θα διώξουμε το άγχος και θα βρούμε στη διάρκεια του 90λεπτου κι άλλους ανοιχτούς χώρους για να βάλουμε κι άλλα γκολ. Έτσι θα κάνουμε και τώρα και ελπίζω ότι θα είμαστε αυτοί που πρέπει για να κερδίσουμε τους 3 βαθμούς. Όπως είπα και μετά τον αγώνα στη Λιβαδειά, το ματς με τον Πλατανιά είναι κομβικό, είναι “κλειδί” για τη συνέχεια για μας».

Η ομάδα των Χανίων, ήταν η πρώτη που κατόρθωσε να κόψει βαθμούς από τον Ολυμπιακό. Θεωρείτε ότι θα έρθει με ανεβασμένη ψυχολογία στη Θεσσαλονίκη;

«Αυτό είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο. Όντως, ο Πλατανιάς απέκτησε πολύ καλή ψυχολογία, μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Δεν είναι και λίγο πράγμα να παίρνεις ισοπαλία από την κορυφαία ομάδα της Σούπερ Λιγκ. Ωστόσο, το ένα παιχνίδι διαφέρει από το άλλο. Τώρα, εμείς παίζουμε μέσα στο σπίτι μας, με τον κόσμο στο πλευρό μας και νομίζω ότι έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Το πιο βασικό, είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας επί 90 λεπτά. Πρέπει η ομάδα να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της, να είναι τακτικά άριστη, γιατί το παραμικρό λάθος μπορεί να στοιχίσει. Επίσης, μεγάλο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, παίζει το να έχεις αποτελεσματικότητα. Πρέπει να σκοράρεις. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Όταν σκοράρεις, κερδίζεις».

-Αναφερθήκατε στο σκοράρισμα, ο Ηρακλής τη Δευτέρα θα στερηθεί των υπηρεσιών του Απόστολου Βέλλιου. 

«Σίγουρα ο Βέλλιος αποτελεί βασική μας μονάδα και προσφέρει πολλά στην επίθεση. Όμως, όταν θέλεις να λέγεσαι ομάδα, πρέπει να έχεις έτοιμες λύσεις για κάθε πρόβλημα. Δεν πρέπει μία ομάδα να στέκεται στην απουσία ενός παίκτη. Ο Ηρακλής διαθέτει κι άλλους επιθετικούς, πολύ αξιόλογους, που έχουν μείνει εκτός ενδεκάδας διότι ο Αποστόλης τα έχει πάει περίφημα μέχρι στιγμής. Θα πάρουν όλοι τις ευκαιρίες τους. Έχω σε όλα τα παιδιά απεριόριστη εμπιστοσύνη. Πιστεύω σ’ αυτούς, πιστεύω ότι μπορούν να ανταποκριθούν επάξια. Μην ξεχνάμε, ότι οι περισσότεροι το έχουν αποδείξει αυτό, όποτε τους ζητήθηκε να το κάνουν». 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania