Παπαδογιάννης: Καλή νίκη με καλό ποδόσφαιρο

Δόξα Παχ. | 8 Οκτωβρίου 2017, 21:10

Στον ψυχολογικό τομέα θα βοηθήσει πολύ την ομάδα του εν όψει της συνέχειας η νίκη απέναντι στην ΑΕ Κυδωνίας, σύμφωνα με τον Χρήστο Παπαδογιάννη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο έμπειρος προπονητής ήταν ικανοποιημένος τόσο για την πρώτη νίκη όσο και για την πολύ καλή εμφάνιση των παικτών του.

Αναλυτικά στο athlitiko δήλωσε τα εξής: «Οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο πιστεύω ότι είδαν ωραίο ποδόσφαιρο, τουλάχιστον από τη δική μας την ομάδα, που μπορούσε και η άλλη ομάδα να παίξει πολύ καλύτερα, αλλά δεν την αφήσαμε. Στο πρώτο ημίχρονο δικαιούμασταν κι άλλα γκολ, αλλά ευτυχώς συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο. Κάναμε μία πολύ καλή νίκη και σε ψυχολογικό κομμάτι, αλλά και με καλό ποδόσφαιρο. Ευελπιστώ να συνεχίσουμε αυτό που είδαμε και σήμερα και στη συνέχεια να πάμε καλύτερα».

Για το αν δώσει ώθηση για τη συνέχεια η νίκη και η καλή εμφάνιση: «Είχα πει και παλιότερα ότι θέλουμε ένα αποτέλεσμα για να έχουμε καλή ψυχολογία. Δεν τη φοβάμαι την ομάδα, η ομάδα είναι πάρα πολύ καλή, απλά θέλουμε χρόνο και υπομονή. Μπορούμε να παίξουμε ακόμα καλύτερα γιατί στις προπονήσεις βλέπω ότι έχουμε τη διάθεση. Το θέμα είναι ότι έχουμε πάρα πολύ άγχος στο να βάλουμε το πρώτο ή το δεύτερο γκολ ή να μη βρεθούμε πίσω στο σκορ. Είναι πάντως ευτύχημα ότι σήμερα ότι αποδώσαμε και καλό ποδόσφαιρο και κάναμε και καλό σκορ. Η συνέχειά μας θα είναι καλύτερη, αλλά θα δείξει η πορεία».

 

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis